Faranak Asadi
Hyggelig, kunnskapsrik og flink til å forklare. Veldig fornøyd. (Var skeptisk på grunn av alle de negative kommentarene en kunne lese her inne men kjente meg ikke igjen i noe av det)
Opererte øvre øyelokk for ca 2 uker siden.
Fikk ingen informasjon før, under eller operasjon. Selv om jeg spurte.
Tok 20 min å operere begge øyelokk!!!
Da sting ble fjernet og jeg etterspurte informasjon om min operasjon fikk jeg ikke noe svar!
Sitter her som et spørsmålstegn og har bestilt time hos fastlege for å få noen svar.
Jeg vil ikke anbefale henne!
Veldig fornøyd med det kirurgiske. Kommunikasjon er ikke hennes sterke side, men fikk med et infoskriv som dekket det meste.
Ble henvist via fastlegen. Aldri igjen om jeg drar ditt.
Jeg fikk en «samlebåndfølelse» da jeg satt der. I ettertid så skjønner jeg hvorfor jeg fikk time to dager etter henvisning fra fastlegen. Jeg ble først undersøkt i 2 minutter før jeg ble sendt ut for å ta bilder, ropt opp igjen etter hun hadde tilsett en annen pasient, fikk 2 minutters prat med henne før jeg ble sendt av gårde med en resept som motsa det hun sa om plagene mine.
Jeg får inntrykk av at hun ikke tar pasientene på alvor da hun virket uinteressert i å høre om plagene mine. Hun tok heller ingen sykehistorie relatert til øyet - kanskje greit når man skal kartlegge en ny pasient.
Det ble gjort opp en mening før bildeundesøkelser. Kom med synsing rundt plagene mine også. Ville ikke svare på/forsto ikke spørsmålene mine.
Som pasient vil man gjerne høre hvorfor legen mener det er sånn og sånn, og man ønsker å bli tatt på alvor. Har null tillit til hennes vurdering.
Hold deg langt unna legen, og forsåvidt hele klinikken, hvis du ser etter profesjonell og helhetlig pasientbehandling.
Syntes hun var flink til å forklare, kunne kanskje være noe «brutal» i forb med øyedråper på et lite barn, men jeg antar det ikke var så mange veier utenom. Alt i alt synes jeg hun fremsto pålitelig og redelig. De kunne jo gjerne hatt en liten påskjønnelse i etterkant til de små ;)