Om vurderingeneSiste vurderinger av Lørenskog øyeklinikk
Utrolig arrogant lege
Lege: Awn Bin Akil Syed SkrevetAldri opplevd å bli behandlet av en lege med en så arrogant holdning. En veldig dårlig opplevelse!!!
Dårlig
Lege: Awn Bin Akil Syed SkrevetFørst ok møte med legen. Så ble han stresset da jeg stilte spørsmål og gav ikke tydelige svar. Virket uinteressert i både meg og jobben sin. Sikkert flink lege.
Ubetryggende
Lege: Awn Bin Akil Syed SkrevetMin første øyeundersøkelse var det motsatte av betryggende. Jeg ble ikke fortalt hva som gjøres, eller hvorfor, verken før eller etter. Jeg ble bedt om å plassere haken på en flate, og uten forvarsel ble det blåst luft i øyet mitt. Dette vet jeg nå er en vanlig del av en øyeundersøkelse, men når det skjedde ble jeg veldig overrasket, og rykket hodet mitt bakover, og øyelegen kom deretter med nedlatende kommentarer.
Når jeg prøvde å forklare mine plager ble jeg møtt med spydige kommentarer.
Fullstendig uprofesjonell. Kommer ikke tilbake hit.
Lite hyggelig.
Lege: Awn Bin Akil Syed SkrevetHan er den dårligste legen jeg har vært hos. Han var arrogant frekk og lite møtekommende. For all del gå ikke til han.
God og trygg behandling
Lege: Faranak Asadi SkrevetFikk gjennomført øyelokkoperasjon. Kort ventetid og utfyllende skriftlig info om selve operasjonen. Godt fornøyd med resultatet.