Om vurderingeneSiste vurderinger av Lørenskog øyeklinikk
Behandlet øyebetennelse bra, øyelokkoperasjon; tragisk
Lege: Awn Bin Akil Syed SkrevetVeldig arrogant når jeg klagde på øyelokkoperasjon. Han brydde seg ikke hvordan resultatet ble seende ut, han tok kun vekk overflødig hud. Ikke bruk han på øyelokkoperasjon! Kostet meg mange tusen å få rettet resultatet
Øyelokkkirurgi
Lege: Faranak Asadi SkrevetVeldig fornøyd - raskt og effektivt. Fikk god informasjon gjennom et skriv og følte meg godt ivaretatt.
Hold dere unna!
Lege: Awn Bin Akil Syed SkrevetDårlig opplevelse, dårlig arbeid, ingen bra resultat! Angrer 1000 ganger på å ha vært pasient hos han. Aldri mer øyelokksoperasjon hos denne legen!
Sjokkerende oppførsel.
Lege: Faranak Asadi SkrevetJeg hadde fått innvilget øyelokksplastikk pga. tunge øyelokk. Hun ga meg time for når det skulle skje, og var kort i ordbruken. Jeg spurte om jeg kunne få litt informasjon om inngrepet. Hun sa at det gjaldt ikke liv og død. "Jeg skal fjerne dette", sa hun, og kom bort til meg og kløp i den overflødige huden i øyelokket. Så var konsultasjonen over.
Jeg ble sjokkert. Tenkte at jeg må ha mer informasjon, og gikk i resepsjonsluken og spurte om det var noen andre som kunne gi meg mer informasjon om inngrepet. De ble borte et øyeblikk, og kom tilbake og sa at jeg kunne gå inn til Asadi igjen. Hun ga ikke noe særlig informasjon. Hun sa bare veldig sakte: "Som sagt, det gjelder ikke liv og død". Jeg var sjokkert over å bli møtt slik. Har selv arbeidet hele livet som sykepleier. Etter dette kontaktet jeg annen klinikk og fikk fantastisk mottakelse, informasjon og profesjonell behandling.
Fastleger må ikke henvise til denne øyelegen.
Godt inntrykk
Lege: Awn Bin Akil Syed SkrevetFikk time raskt. Tok seg god tid til undersøkelser og forklarte rolig og greit underveis. Alt i alt er jeg godt fornøyd med konsultasjonen