Om vurderingeneSiste vurderinger av Bogstadveien Øre Nese Hals
Elin Myrvoll: Legen som gav meg pusten tilbake!
Lege: Elin Alise Myrvoll SkrevetJeg har hatt en strålende opplevelse hos Elin Myrvoll på Bogstadveien Øre, Nese, Hals. Hun er ikke bare en dyktig lege, men også en varm og omsorgsfull person. Etter å ha slitt med tett nese i lang tid, fikk jeg den hjelpen jeg trengte. Elin tok meg på alvor fra første øyeblikk, gjorde grundige undersøkelser og konstaterte skjev neseskillevegg. Hun sørget for at jeg fikk riktig behandling, og nå kan jeg endelig puste normalt igjen! I tillegg er hun utrolig blid og empatisk. Elin er en glede å prate med, alltid i godt humør og genuint interessert i sine pasienter. Jeg anbefaler henne på det varmeste!"
Nesekirurgiens maestro
Lege: Håvar Løseth SkrevetFør operasjonen var jeg noe ambivalent, men det forsvant raskt da jeg møtte Håvar Løseth. Han utstrålte både trygghet og kompetanse, noe som fikk meg til å slappe helt av. Hans rolige og profesjonelle væremåte gjorde hele prosessen til en fin opplevelse. Operasjonen var så behagelig som en operasjon kan bli, og jeg følte meg virkelig ivaretatt både av anestesiteamet og Håvar selv. Etterkontrollen, da rørstentene ble fjernet, var et vendepunkt – jeg kunne endelig puste ordentlig! En helt ny verden av fri pust – Virkelig en euforisk opplevelse! Jeg har nå en sunn neseskillevegg og en litt rettere nese, noe som er et flott pluss! Anbefaler Håvar på det varmeste
Fantastisk opplevelse fra A-Å
Lege: Håvar Løseth SkrevetJeg ønsker å dele min erfaring med Håvard Løseth etter å ha gjennomgått en neseskilleveggoperasjon hos han. Fra første konsultasjon følte jeg meg godt ivaretatt. Løseth tok seg tid til å forklare prosedyren grundig og besvarte alle mine spørsmål på en forståelig måte. Han betrygget meg på en fin og proff måte, da jeg gruet meg til å gjennomføre opprasjonen.
Operasjonen gikk veldig bra, og jeg opplevde minimal ubehag i etterkant. Resultat ble også mye mer symmetrisk enn jeg hadde forestilt meg, i tillegg til at jeg merker stor forskjell på pust og livskvalitet. Skal du operere nesen så velg Håvar Løseth. En fantastisk lege og person som jeg varmt anbefaler!
[navn fjarnet av moderator]
Over all forventning
Lege: Elin Alise Myrvoll Skrevet-Veldig hyggelig
-Veldig flink med barn
-Gjorde en kjempegod jobb. Klippet tungebåndet uten noe smerte eller stress for barnet (som jo er ganske utrolig med en 5-åring!). Logoped bemerker stor forbedring etter bare noen dager, og at klippet ser veldig bra ut.
-Vil absolutt anbefale henne til andre
Utålmodig og brå
Lege: Elin Alise Myrvoll SkrevetTok seg ikke tid til å svare på spørsmål og tok meg ikke på alvor. Hun hadde veldig dårlig tid, avbrøt meg, og forsvant ut av rommet mesteparten av timen for å snakke med en kollega. Før jeg i det hele tatt hadde rukket å forklare symptomene begynte hun å undersøke meg. Hun hadde døra på gløtt slik at alle kunne høre samtalen. Hun ga ingen begrunnelse for å gi meg den behandlingen hun ga, og hun svarte likegyldig og kort på alle spørsmålene mine. Hun var kun interessert i å utelukke alvorlig sykdom, og hadde ingen forståelse for at en sykdom kan være hemmende og smertefull selv om den ikke er alvorlig. Forklarte ct-resultater på en måte som gjorde at jeg følte at jeg satt igjen med flere spørsmål enn svar. Generelt dårlig til å kommunisere, vise forståelse og lytte til pasienten.