Gita Gupta Jacobsen
Gita er hyggelig nok, men dessverre irriterende opptatt av å vite bedre enn meg hvordan jeg opplever mine symptomer rundt hørsel og øresus. Dårlig lyttefokus, og føler hun stadig "downplayer" mine årelange problemer med øren, som at jeg takler mine små og for henne nærmest usynlige problemer veldig dårlig som person. Ubehagelig og triggende,føler meg ikke respektert. Som noen andre også skrev her; det er stor avstand til det å føle seg hørt etter disse besøkene. På tide å bytte.
Nedlatende og overbelærende. Overhodet ikke interessert i å lytte til meg som pasient. Det er stor avstand til det å føle seg hørt etter dette besøket.
Jeg fikk et fantastisk godt førsteinntrykk av denne legen. Opplever henne som tilstede samtidig som hun er effektiv. Åpen og ærlig kommunikasjon. Svært hjelpsom. Opplevde at hun kun ønsket det beste for meg. Gikk der i fra med en god følelse. Følte meg sett og hørt.
Ble godt tatt imot av en morsom, lydhør, forsiktig og grundig lege.
Ble utredet kjapt og henvist videre til kirurg.
Da hørselen er en smule sviktende, blir det henne jeg oppsøker for neste sjekk også!
Var hos denne legen med 2-åringen. Hun var utrolig varm og rolig, dyktig med datteren min som raskt ble trygg, forklarte alt hun gjorde og svarte grundig på mine spørsmål. Dette er et usedvanlig fint medmenneske og en fantastisk lege.