Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grevens Legekontor DA
Forståelsesfull, profesjonell og trivelig lege
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetJeg er superfornøyd med Gjelstad og har vært det fra dag en. Veldig imøtekommende og profesjonell. Både jeg og min samboer er veldig fornøyd. Hadde han som barnelege på helsestasjonen en periode og også der var vi veldig fornøyd. Anbefales på det sterkeste.
Jeg vil legge til at vi også er fornøyd med alle damene på kontoret. Blir alltid møtt med et smil og har aldri hatt en negativ opplevelse med noen av dem!
Delte meninger
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetSliter med å stole på han, føler ikke han har særlig forståelse for mine psykiske problemer. Veldig vanskelig å få tak i, får dom regel en vikar. Når jeg endelig har han, så føler jeg meg ikke forstått eller at jeg blir tatt alvorlig.
Useriøs
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetHar aldri tid, tar deg ikke serriøst. Bryr seg ikke om pasientene. På grensen til trakasering av pasienter.
Vil ikke under noen omstendigheter anbefale gjeldstad som lege.
Flink og kvikk lege.
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetFLINK. Men Brygga Legekontor har legesekretæren fra H. Hun tror hun er lege eller Gud e.l. Avgjør selv om du trenger time eller ikke.
Og snakker mye i telefonen privat, så time må av og til dra fysisk med og bestille.
Dyktig lege
Lege: Lars Fredrik Gjelstad SkrevetVeldig fornøyd, han tar det du sier på alvor. Første møte med han så virket han veldig ung og usikker men nå har jeg hatt han en stund som fastlege og han er utrolig dyktig .