Anders Jacobsen
Vil ikke anbefale denne legen. Jeg har følt meg overkjørt av denne legen. Han lytter ikke, tror ikke på deg og viser ingen sympati eller empati. Han henviser ikke dit du ber om eller tar andre undersøkelser for å finne ut hva som feiler deg. Veldig opptatt av å kaste deg ut av rommet hvis tiden begynner å renne ut.
Jeg hadde Anders i kort periode men var utrolig fornøyd, han prøve å hjelpe, var hyggelig, hjelpsom og trodde på deg. Jeg var i ett godt løp før det kom en vikar som dessverre ødela mye av prosessen og jeg måtte bytte. Men anbefaler Anders høyt
Tar seg god tid og ikke minst bryr seg om pasienten. En lege som virker som han er der for pasienten og ikke bare for penger. En lege for oss som har levd en stund som husker den gangen legen var der for pasienten. Slik som systemet har blitt er det dessverre penga som rår. Tommel opp for Anders Jakobsen. Heldige de som får plass hos han. Hilsen en meget fornøyd pasient.
Har vært hos Jacobsen kun en gang, og er glad jeg fikk han som ny fastlege etter mange gode år hos gjeldstad