Grevens Legekontor DA

Grev Wedels gate 10 3111 Tønsberg

Siste vurderinger av behandlere ved Grevens Legekontor DA

Lytter ikke

Lege: Anders Jacobsen Skrevet

Vil ikke anbefale denne legen. Jeg har følt meg overkjørt av denne legen. Han lytter ikke, tror ikke på deg og viser ingen sympati eller empati. Han henviser ikke dit du ber om eller tar andre undersøkelser for å finne ut hva som feiler deg. Veldig opptatt av å kaste deg ut av rommet hvis tiden begynner å renne ut.

Veldig arrogant

Lege: Marianne Meier Ødegård Skrevet

Jeg kom inn med en bekymring på helsa, men endte opp med å få kjeft på bruk av pasientsky. Som i seg selv er klønete løsning.

Dr.Hotnes var alltid forståelsesfull og tok meg og min familie på alvor.

Arrogant og opptatt av å bli ferdig fort.

Ikke tilfredsstillende

Lege: Danielle Fam Myhrvold Schønning Skrevet

Blir ikke hørt. Ser ikke hva som er problemet og hva som må gjøres. Føler at man kun er til bry og burde ikke bruke hennes tid til bagateller.

Arrogant og lite imøtekommende

Lege: Marianne Meier Ødegård Skrevet

Kom hjem med en skikkelig vond magefølelse og har aldri følt at jeg har blitt tatt så lite seriøst noen gang i møte med norsk helsevesen. Følte jeg måtte forsvare meg for hvorfor jeg kom inn og hadde vondt. For meg så fremstår hun arrogant og har ikke evnen til å lytte eller formidle.

Imøtekommende og kunnskapsrik.

Lege: Kristin Nagelhus Skrevet

En lege det gikk an å drøfte med. Mange medisinske spørsmål er det ikke to streker under svaret på. Hun henviste hvis det var nødvendig. Og det var orden på resepter. Og hun var tilgjengelig. Jeg hadde kristin som lege i Oslo og jeg var fornøyd. Humor hadde hun også. Hun er savnet som lege i Oslo.