Grevens Legekontor DA

Grev Wedels gate 10 3111 Tønsberg

Siste vurderinger av behandlere ved Grevens Legekontor DA

Missfornøyd

Lege: Danielle Fam Myhrvold Schønning Skrevet

Min datter på 12 kom til henne med psykiske plager og opplevde og ikke bli tatt på alvor. Og hver gang jeg skal ha mine faste medisiner så må jeg sende flere henvendelser fordi jeg får ikke doseringen jeg står på, så opplever at helsa mi ikke blir tatt på alvor. Så jeg er meget missfornøyd med henne som lege

Flink nok lege

Lege: Danielle Fam Myhrvold Schønning Skrevet

Liker legen, men er umulig å få time. Legekontoret har fjernet muligheten for å stå i telefonkø, slik at man kun får telefonsvarer. Har ringt legen 50 ganger i dag og kommer ikke gjennom.

Hyggelig og ryddig

Lege: Anders Jacobsen Skrevet

Fikk et meget godt inntrykk av Anders ved første konsultasjon. Vi fant tonen lett. Virker empatisk og kunnskapsrik, ser virkelig frem til å ha anders som fastlege.

Ung, uerfaren og uempatisk

Lege: Danielle Fam Myhrvold Schønning Skrevet

Hyggelig jente, men lite kompetanse utenom vond hals og tett nese. Mangler litt forståelse og empati så jeg satt meg nå på venteliste hos annen lege med mer kompetanse, erfaring og som ivaretar pasientene på en bedre måte. Sjelden svar på telefonen før det har gått 30/40 min, men de svarer raskere på meldinger.

God energi och trevlig - lite stressad i perioder

Lege: Danielle Fam Myhrvold Schønning Skrevet

Mitt totala intryck - bra, imötekommande, lite stressad i perioder (pga. stor pågång, de skulle haft fler fastleger så att de kunde fått mer arbetsro när de kör 12 timmar om dagen), känner mig sedd. Hon är otroligt empatisk och lösningsorienterad. Skickar hon iväg en remiss, så får man fort svar. Hon är noggrann med att allting stämmer. Hon arbetar för tre personer, ställer korrekta frågor, sätter saker i perspektiv på ett rationellt och emotionellt logiskt sätt. En mycket bra läkare. 10 av 10 poäng. [Navn fjernet av moderator]