Privatklinikken AS - Oslo

Jeg har hatt kosmetisk behandling og oppfølging hos dr Marcus Eriksson i mere enn 10 år. Har følt meg trygg og fornøyd fra første besøk og hele veien videre. Dr Marcus er meget dyktig.
Å ha den profesjonelle behandling av høy kvalitet av dr Marcus er ett avd e smarteste valgene jeg har hatt !
Hos dr Marcus føler meg alltid godt ivaretatt. Alt føles veldig trygt, profesjonelt og jeg vet at jeg er i de beste hender.
Det føles alltid som å komme hjem når man møter Marcus og Mette.
Jeg går alltid defra fornyet og meget fornøyd. Jeg har full tiltro til dr Marcus, kunne ikke tenkt meg en bedre lege en Marcus og jeg kommer helt sikkert til å fortsette behandling hos han .
Jeg anbefaler dr Marcus på det sterkeste.
Tok et halsløft hos dr. Marcus Eriksson. Han er både en dyktig og sympatisk kirurg. Resultatet ble veldig naturlig og fint. Jeg fikk god oppfølging hele veien og jeg følte meg godt ivaretatt av hyggelig personale. Anbefales!
Har tatt brystforstørrelse hos dr. Marcus Eriksson. Han er en flink lege som jeg kan anbefale. Fikk veldig god informasjon under konsultasjonen. Jeg var ikke i tvil om at det var han som skulle gjøre operasjonen. Han forsto helt hva slags resultat jeg ønsket meg. Kjempefornøyd med resultatet så langt. Følte meg trygg fra begynnelsen og hele veien videre.
Har vært på operasjon i det offentlige for en tid tilbake og fikk fjernet en kul i halsregion, var ikke fornøyd med inngrepet,tok kontakt med Marcus og spurte om han kunne gjøre noe..
Marcus åpnet arret og fikk sydd pånytt og jeg er så fornøyd med den jobben han har gjort.
Marcus gjør ikke noe i full fart, det er nøye planlagt før han går i gang jeg er så trygg og fornøyd de gangene
jeg drar der fra. jeg har hatt mange behandling av forskjellige grunner og like fornøyd vær gang, kunne ikke tenkt meg en bedre lege en Marcus han er super flink både han og Mette og utrolig koselig, det er som å komme hjem når man møter dem :)
skulle jeg ha dømt de fra 1-10 så hadde det blitt 10 så fornøyd er jeg.
Har igjen vært hos Mette og Marcus. En trygg og god plass å være på. Føler meg veldig ivaretatt og blir passet godt på av Mette. Marcus er en fremragende kirurg og resultatet likeså. Kan varmt anbefale denne klinikken til andre og jeg kommer garantert tilbake.