Marcus Eriksson
Har vært på operasjon i det offentlige for en tid tilbake og fikk fjernet en kul i halsregion, var ikke fornøyd med inngrepet,tok kontakt med Marcus og spurte om han kunne gjøre noe..
Marcus åpnet arret og fikk sydd pånytt og jeg er så fornøyd med den jobben han har gjort.
Marcus gjør ikke noe i full fart, det er nøye planlagt før han går i gang jeg er så trygg og fornøyd de gangene
jeg drar der fra. jeg har hatt mange behandling av forskjellige grunner og like fornøyd vær gang, kunne ikke tenkt meg en bedre lege en Marcus han er super flink både han og Mette og utrolig koselig, det er som å komme hjem når man møter dem :)
skulle jeg ha dømt de fra 1-10 så hadde det blitt 10 så fornøyd er jeg.
Jeg ble godt ivaretatt og sett og flinke fagfolk.
Lite smerter etter operasjon og de var tilgjengelig på sms hele tiden.
Resultatet ble kjempe fint og jeg er veldig fornøyd.
Jeg følte meg velkommen og trygg fra første konsultasjon på klinikken, fornøyd og glad under og etter behandlingene. Jeg anbefaler
Marcus Eriksson er kunnskapsrik og flink til å forklare hva slags behandling som kan egne seg for meg. Jeg er ikke i tvil om at det er han som skal få operere meg. Klinikken har ellers en hyggelig og rolig atmosfære fra man kommer til man går igjen. Positiv opplevelse
Har igjen vært hos Mette og Marcus. En trygg og god plass å være på. Føler meg veldig ivaretatt og blir passet godt på av Mette. Marcus er en fremragende kirurg og resultatet likeså. Kan varmt anbefale denne klinikken til andre og jeg kommer garantert tilbake.