Om vurderingeneSiste vurderinger av Privatklinikken AS - Oslo
Veldig god opplevelse
Lege: Marcus Eriksson SkrevetVeldig profesjonell og hjelpsom lege,kunne ikke vært mere fornøyd enn hva jeg er , både med hjelp forklaring og resultatet. Begge som jobbet der tok meg godt i mot og jeg er veldig takknemlig og kan anbefale på det varmeste.
Profesjonelle fagfolk
Lege: Marcus Eriksson SkrevetPrivatklinikken har opptrådt profesjonelt fra første kontakt til det ferdige resultatet. Jeg opplevde å bli sett, hørt og forstått i forhold til mine ønsker, og sluttresultatet ble akkurat slik jeg håpet det skulle bli. Jeg vil virkelig anbefale Dr. Marcus Eriksson og hans fantastiske sykepleier på det varmeste! (Brystforstørring med implantater).
Marcus Eriksen en lege som får strålende resultater.
Lege: Marcus Eriksson SkrevetBlir alltid godt mottatt når en kommer. Føler seg alltid veldig trygg. Får botox beh som holder inntil 2 år. Andre steder holder max 3 mnd. Et slit og forholde seg til. Marcus ser små detaljer som utgjør glitrende resultater. Er veldig førnøyd og og et sted jeg anbefaler på det varmeste. Dame på 47
Dr.Erikson er en profesjonel flink leges om er sikker på sitt fag.
Lege: Marcus Eriksson SkrevetJeg er så fornøyd med resultat og føler meg strålende.
Jeg ble veldig godt mottatt fra første besøk i behagelig omgivelser.Mette er en berolige person,så en føler seg vel og bra til å fullføre inngrepet fra etter konsultasjonen.
Jeg vil virkelig anbefale dere til alle
Voksen kvinne (67)
Omsorgsfull og dyktig lege!
Lege: Marcus Eriksson SkrevetHei, og takk for omsorgsfull og god behandling hos dere. Du er en perfeksjonist i jobben merker man og gir deg ikke før resultatet er bra. Selv om du hadde en ventende kjendis. Vet godt at jeg betaler for en jobb, men likevel ble jeg rørt av omtanken deres idag.
Av bildene som ligger ved er det første som slår meg at jeg ser så mye lykkeligere ut på de nyeste. Resultatet av dagens behandling vises allerede ved et mer åpent blikk og et blidere åsyn. Det er svært lite hevelse i huden så langt og kun litt blod fra noen stikk. Ingen blåmerker heller så langt. Blir spennende å se om det blir mer hevelse og merker i morgen. Håper ikke det. Jeg er strålende fornøyd så langt, og tenker at neste gang kan det nok med fordel settes litt botox også på enkelte steder. Setter igang med kremer og følger ellers deres anbefalinger, så tar jeg kontakt om det skulle oppstå noe jeg lurer på.