Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Annen Etasje Legesenter
Beste legen!!
Lege: Vera Irene Haugan Øksne SkrevetVera Irene er den beste legen jeg noen gang har hatt. (Bodd i flere byer så har byttet ofte) Hun tar pasienten meget seriøst og gjør alt for å finne ut hva som er galt og gjør alt for å hjelpe. Hun er kjempe flink til å lytte og tar seg god tid. Anbefaler henne på det sterkeste!
Vanskelig å få kontakt med...
Lege: Andreas Werner Johansen SkrevetOpplever at han forsøker å gjøre sitt beste, men er for opptatt av å gjøre ting "etter boka", og ender derfor ofte opp med å handle feil utifra det..
Er også veldig vanskelig å få kontakt med ham, både på tlf og timer. Har bedt resepsjonistene om å få han til å ringe meg - uten hell. Og når han først ringer, ringer han i 3 sekunder, og da man prøver å ringe opp igjen - er telefonlinjen stengt for dagen.
Skal ikke svartmale en lege på grunnlag av én enkelthendelse, men jeg sitter nå dypt i det etter han valgte å ta en avgjørelse uten mitt samtykke/uten at jeg var informert, istedenfor å kontakte meg på forhånd. Har dessverre mistet all tillit til ham som følge av dette..
Super lege
Lege: Vera Irene Haugan Øksne SkrevetFlink til å lytte, hun har alltid god tid, alltid presis, forståelsesfull, kort sagt helt topp :) Hun er ujålete og faglig oppdatert :)
Endelig en som lytter og respekterer
Lege: Adnan Safdar Warraich SkrevetHer har du en lege som viser respekt og forståelse. Jeg ble tatt på alvor for første gang med det problemet jeg har. Jeg vil uten å nøle anbefale alle å besøke han hvis dere ikke har fått god nok hjelp fra andre.
Stor faglig tyngde og medmenneske
Lege: Vera Irene Haugan Øksne SkrevetVera I. Haugan Øksne har vært min fastlege siden forrige fastlege sluttet ved legesenteret, og jeg har et generelt meget godt inntrykk av henne, både som lege og medmenneske.
Jeg har over en lengere periode vært nødt til å ha jevnlige konsultasjoner hos legen i forb. med sykemelding, og har hver gang opplevd at hun har tatt seg god tid til å lytte og se meg, noe som betyr en verden av forskjell når man oppsøker legen nettopp for å få hjelp og finne løsninger der man kommer til kort på egenhånd. Vera har både faglig tyngde og medmenneskelige kvaliteter, og jeg anbefaler henne derfor gjerne videre til andre.
Jeg har samme opplevelse av Vera de gangene jeg har vært hos henne med mine 2 barn.