Annen Etasje Legesenter

Hegnasletta 5 3217 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Annen Etasje Legesenter

Highly professional

Lege: Adnan Safdar Warraich Skrevet

Adnan is a Empathetic , Humane, personal and respectful. He is our family doctor and we have consulted him quite a few times in the last one year.

He understands what a person is feeling emotionally and physically and remembers the patient as in individual.

He is caring and compassionate and I find him very precise and good in his diagnosis.

Highly recommended.

Veldig behagelig lege.

Lege: Adnan Safdar Warraich Skrevet

En lege som er veldig behagelig å være hos. Stresser ikke, lyttende og tar deg alvorlig:)Du føler han virkelig bryr seg om deg. ser hele menneske.Sender deg videre om noe er usikkert, noe som gjør det ekstra betryggene å ha han som fastlege.
Han er ung, men en flink lege:)
Anbefales.

Praktfull lege!

Lege: Andreas Werner Johansen Skrevet

Jeg har byttet en del leger, og Han er den beste og flinkeste jeg har kommet borti hittil!
Han fant ut hva som var feil med en gang, han er flink til å forklare og han gjør meg trygg.
Meget fornøyd!

Lyttende, sympatisk, kunnskapsrik

Lege: Vera Irene Haugan Øksne Skrevet

Vera er min fastlege, og har vært det i ca 2 år. Pga kronisk sykdom er jeg ofte hos fastlegen, og hver gang føler jeg meg sett og hørt. Hun er alltid imøtekommende, forståelsesfull og lett å prate med. Selv ved forsinkelser tar hun seg tid til pasienten, og viser aldri at hun har lite tid.
Hun har alltid gode løsninger, og viser mye kunnskap.
Jeg er kjempefornøyd med henne som lege.
Litt vanskelig å komme igjennom på telefon til dette legekontoret.

Veldig kompetent

Lege: Andreas Werner Johansen Skrevet

Veldig kompetent og oppmerksom lege. Han er fokusert og evaluerer forsiktig informasjonen for å finne den riktige diagnosen. Jeg tror ham fordi jeg har veldig gode erfaringer med ham.