Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gjerdrum legesenter
Meget dyktig fastlege
Lege: Rune dos Santos Dahl SkrevetKunnskapsrik, grundig. God til å sette seg inn i pasientens situasjon, og tålmodig til å forklare medisinske termer. Aldri hatt bedre fastlege!
Super lege
Lege: Magnus Sæves SkrevetHar hatt Magnus som fastlege noen år nå. Opplever at han har et helhetlig fokus på meg som pasient: At helsen påvirkes av mange faktorer, og de er han flink til å se. Han følger opp med spørsmål fra tidligere besøk, og er veldig grundig. Han er alltid rask til å svare på e-konsultasjoner og jeg føler meg alltid veldig godt ivaretatt. Veldig glad for at jeg har ham som fastlege.
En herlig lege som tar seg tid.
Lege: Ronny Andreas Hage SkrevetDr Hage møter deg alltid med et smil, og tar seg tid til deg selv på ekstremt hektiske dager.
Han lytter, tar deg alvorlig og besitter mye kunnskap!
Jeg reiser over en time hver vei for å møte til legetime, og det er det virkelig verdt!
Jeg anbefaler Ronny på det varmeste.
Ok lege
Lege: Ronny Andreas Hage SkrevetFlink, oppdatert og interesse for pasienten. Tar seg god tid noe som går utover når du kommer inn, ellers veldig fornøyd.
Dyktig og kunnskapsrik
Lege: Ronny Andreas Hage SkrevetHan er dyktig, og har tid til å lytte.
Henviser raskt, og oppdaterer seg på nytt innen min sykdom kontinuerlig. Behagelig lege, som også har humor.
Veldig fornøyd.