Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gjerdrum legesenter
Flink lege
Lege: Magnus Sæves SkrevetHar hatt Magnus som lege i mange år allerede, og er veldig fornøyd. Selv om ham nesten alltid er forsinka, har han alltid tid til meg når jeg kommer inn. Det er verdt ventinga. Dyktig, lyttende, omsorgsfull og blid. Glad jeg har han som min fastlege
Dårlig lytter
Lege: Magnus Sæves SkrevetEtter å ha fått Magnus Sævnes som min fastlegen har jeg for første gang følt meg til side satt. Han har allerede bestemt seg for behandlingsplan videre, når jeg er uenig må jeg kverulere. Han er alltid forsinket.
Utrolig
Lege: Kari Thori Kogstad SkrevetFaglig dyktig, effektiv og veldig hyggelig. Føler hun oppriktig bryr seg. Kunne ikke fått en bedre lege! Føler oss trygge og godt ivaretatt. Flink med barn
God og flink lege
Lege: Ronny Andreas Hage SkrevetFlink til å lytte, og har tid til pasientene (noe som dessverre går utover ventetiden for de etter noen ganger). Følger opp og stiller stort sett forberedt til time. Flink med å henvise og ta de rette prøvene, stille de rette spørsmålene for diagnose. Kan være noe ventetid på å få time (dersom ikke akutt), men det ordner seg som regel innen minnelig tid.
Veldig behagelig og utrolig dyktig. Anbefales på det sterkeste!!
Lege: Sonja Natasha Pettersen SkrevetHun er punktlig og virker ærlig interessert i meg som pasient. Hun ser meg som et helt menneske som hun virkelig ønsker å hjelpe. Kan ikke si annet enn at hun får min beste anbefaling, og hun er veldig interessert i samarbeid, noe jeg følte glapp i kommunikasjonen med min forrige på huset. Hun tar de blodprøvene som anbefales, og hun ringte meg privat i dag for å komme å ta en ny, da stoffskiftet var i ulage. og hun lytter...ikke bare hører etter. Veldig glad for å ha fått byttet, for jeg har dessverre hatt noen måneder inn og ut av sykehus, så nå blir det vei i vellinga. og hun samarbeider tett med de forskjellige instansene. Jeg har et komplekst sykdomsbilde som krever ekstra oppfølging, og der er hun en ener!!!