Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gjerdrum legesenter
Ikke min type lege
Lege: Christian Wirsching SkrevetJeg liker dårlig å komme med kritikk,- men føler at dette er berettiget. Har opplevd at han ikke lytter til meg som pasient, og at ting og undersøkelser ikke ble fulgt opp, har noen krevende diagnoser som må følges hyppig opp og som dessverre glapp lit pga stor arbeidsmengde. Spesielt medisinoppfølgingen setter jeg et stort spm.tegn ved, det ble bare konferert med andre kolleger som ikke kjenner meg som person, og det synes jeg er trist for han er en hyggelig lege og sikkert god i jobben sin,- men det var ikke noe kjemi. Alt jeg har skrevet her, har jeg også sagt direkte til ham. Det er viktig å se HELE personen og ikke henge seg opp i medisineringen min som jeg har brukt i flere år, men har nå fått ny fastlege ved det samme kontoret, og hun er veldig oppmerksom på hele meg, og jeg føler meg godt ivaretatt her i den fantastiske kommunen Gjerdrum som både jeg og min mann har besøk av daglig, så det er tommelen opp for hjemmetjenesten her. De er suverene.
Bra lege med god tid og grundighet
Lege: Ronny Andreas Hage SkrevetHar opplevd Dr.Hage som en grundig, kunnskapsrik lege med god tid til å lytte og forklare. På dette legesenteret føler jeg meg i trygge hender
Svært dyktig lege
Lege: Rune dos Santos Dahl SkrevetJeg har hatt Rune Dahl som fastlege noen få år nå og har ingenting negativt å utsette. Han har løst de sykdomsbilder jeg har vært utsatt for på en effektiv måte. Han setter seg inn situasjonen og spør. Hyggelig og grei kar. Jeg kommer ikke til å bytte lege, anbefales!
Beste legen jeg har møtt
Lege: Ronny Andreas Hage SkrevetAlltid tar seg god tid til pasienten, flink til å høre og gi gode råd, skrive henvisning om det er behov. flink med barn og voksne.veldig fornøyd!!!
kunnskapsrik og hyggelig
Lege: Ronny Andreas Hage Skrevetmøtte legen på en lørdag. var hyggelig og hjelpsom . gav meg masse informasjon som jeg ikke visste om .dyktig lege.