Om vurderingeneSiste vurderinger av Østsiden Kirurgiske Praksis
manglende kommunikasjon og almen høflighet
Lege: Abbass Hassan Kadem Suhail SkrevetEtter en samtale på ca 2 min på legens kontor ligger je klar på brikseni operasjonsrommet , sykepleier har gjort nødvendige forberedelser. Uten et ord til meg kommer legen inn og sier noe til sykepl. Meg sier han intet før han skal sette lokalbedøvelse. Så skjærer han det som skal bort og går ut igjen uten å si noe.
Kaldeste mennesket jeg har møtt
Lege: Abbass Hassan Kadem Suhail SkrevetDenne legen suger livskraften ut av alle han møter. De stakkars menneskene som jobber sammen med han har ingen glede over livet og adlyder hans ordre. Skjønner ikke at de klarer å jobbe der.
Han møter ikke pasienten på noe god måte, er frekk og avvisende.
Kolanoskopii
Lege: Abbass Hassan Kadem Suhail SkrevetHelt traumatisk, jeg skriker mange ganger at han må stoppe og han stoppe ikke. Jeg følte meg ukomfortabel under undersøkelsen. Slik skal det ikke være! Det er ikke slik en lege skal oppføre seg!
Helt topp!
Lege: Abbass Hassan Kadem Suhail SkrevetVar der for undersøkelse i dag. Fikk rask behandling uten ventetid og operasjon samme dag. Kjempefornøyd!
Dårlig opplevelse
Lege: Abbass Hassan Kadem Suhail SkrevetSamlebånds kirurgi. Mange sting og stort arr for lite inngrep. Lite og dårlig informasjon om sårbehandling.