Stephan Barbari
Både jeg og min kone har brukt Dr. Barbari som vår lege i over 30 år. Vi har alltid følt oss godt ivaretatt, og i de tilfeller det har vært behov for det så har vi blitt henvist videre. Vi har aldri vært i tvil om vi har fått riktig behandling. Vil også understreke at personalet er helt unikt, alltid hyggelig og blide.
En erfaren kirurg som kan det han driver med! Veldig imøtekommende med pasienter og tar hensyn til pasientens ønsker. Veldig snill og hyggelig!
Anbefales videre.
Dr. Barbari er utrolig dyktig og gir deg følelsen av tillit og trygghet. Veldig dyktig kirurg, som tar seg tid og er nøyaktig, noe som igjen ender med små, nesten ikke synlige arr.
Anbefaler han på det sterkeste.
Stresset kirurg, ble sint når jeg sa ifra at det var vondt. Fikk til svar: det gjør da ikke sååå vondt. Fort gjort og ble ikke bra. Skulle fjerne inngrodde tånegler på 2 storetær, og det er mer igjen på begge tærne. Slurvete arbeide. Skulle egentlig gjort denne operasjonen igjen på de samme tærne, men aldri mer til denne legen. Veldig hyggelige sykepleiere.
Ble tatt i mot på en veldig god måte og fikk dyktig og profesjonell hjelp hele veien. Blid og supersøt gjeng😊
Anbefales på det sterkeste!