Om vurderingeneSiste vurderinger av Agro Øre-Nese-Halsklinikk
Forventningene var skyhøye
Lege: Robby Roarsen SkrevetJeg fikk Robby anbefalt av en annen øre-nese-hals spesialist her i Norge som sa at «Robby er den beste». Jeg hadde derfor skyhøye forventninger. Likevel greide robby å toppe de forventningene.
Den mannen er grundig, han ser dine behov, han er ærlig og tydelig så man vet hva man kan forvente. Han gjør at du føler deg trygg og godt tatt hånd om, han er nøye, han følger opp, og han gjør ikke unødvendige inngrep om ikke det er behov for det.
Om du ikke vil lese resten (for denne teksten blir lang) så er det, det viktigste du skal ta med deg; at denne kirurgen vet hva han driver med, og anbefales på det aller sterkeste !
Jeg hadde store problemer med tetthet i nese og bihuler. I tillegg utseeendemessige ting jeg ville endre. Jeg gikk derfor til robby både for medisinsk hjelp og for kirurgisk forbedring.
Totalt har jeg hatt to operasjoner der flere inngrep er gjort samtidig. Den første var for å rette opp nesevegg pga tett nese, endre formen på nesens utside, samt fjerne overflødige øyelokk. Den andre var for å åpne bihulene (som vi ikke tok første gang da vi ville se om det var tilstrekkelig å rette opp neseveggen først).
Nesen min hadde arrdannelse fra operasjoner i barndommen og var ikke den enkleste nesa å fikse, men Robby greide det uten problemer. Nesen ble både penere og mer funksjonell (åpen), og forbedringene var synlig overraskende raskt. Inngrepet var ikke vondt og tiden etterpå gikk kjempe fint. Robby svarte fort om det var noe jeg lurte på og jeg følte jeg var i trygge hender hele tiden.
Jeg var også veldig spent på hvordan arrene på øyelokkene ville bli, men for å si det sånn; Skal du fikse øyelokkene dine, gjør det hos den mannen. Arrene syns nesten ikke engang!
Etter mye oppfølging over to år etter første operasjon (som var en suksess i seg selv), så vi at bihulene også måtte tas. Robby og det flinke teamet hans opererte da bihulene mine og forberedte meg på at det ville ta tid før jeg kjente ordentlig effekt. Jeg kjente effekt allerede dag tre! Så stor effekt at livet mitt er endret. Og det har ikke grodd ferdig engang!
Jeg vet at en så positiv feedback nesten ikke blir trodd, for man tenker at det er for godt til å være sant. Eller, det pleier hvertfall jeg å tenke. Så i et forsøk på å finne noe å utsette; han har litt ventetid. Noe som ikke er så rart, siden alle vil til nettopp denne klinikken.
Takk og lov for kirurger som Robby og de i teamet hans. De gjør en forskjell. Jeg kan bokstavelig talt puste bedre etter å ha vært der
Dyktig og engasjert!
Lege: Robby Roarsen SkrevetDr. Robby Roarsen har i løpet av de siste årene behandlet meg for både en skjev neseskillevegg og kronisk betente mandler. Han er en dyktig og engasjert øre-nese-hals spesialist. Det kirurgiske resultatet fra både neseskilleveggsoperasjonen og tonsillektomien er utmerket! Ikke minst har jeg følt meg trygg og godt ivaretatt både før, under og etter operasjonene. Jeg vil anbefale han på det sterkeste!
Dyktig og flink
Lege: Robby Roarsen SkrevetLytter til ønskene man har og gjør det han kan for å oppnå et best mulig resultat. Kjempeflink og veldig fornøyd!
10/10
Lege: Robby Roarsen SkrevetRobby forandret livet mitt. Etter å ha blitt avvist andre steder, opererte denne fantastisk dyktige legen bihulen min. Nesten 4 år med daglig hodepine var historie! Hatten av for denne mannen!!
Fantastisk resultat etter neseoperasjon – Takk til Dr. Robby Roarsen!
Lege: Robby Roarsen SkrevetJeg ble henvist til Dr. Robby Roarsen for en neseoperasjon med mål om å forbedre pusteevnen samt gjennomføre noen estetiske justeringer. Roarsen viste høy profesjonalitet, tok seg god tid, og var svært engasjert gjennom hele prosessen. Etter operasjonen er nesen både estetisk pen og fullt funksjonell. Roarsen har overgått alle mine forventninger, og jeg anser ham som en av Norges beste kirurger. Jeg er svært takknemlig for hjelpen jeg har fått og den fantastiske jobben han gjør!