Robby Roarsen

Robby Roarsen er øre-nese-hals-lege i Asker

Siste vurderinger av Robby Roarsen

Kirurgisk mester

Klinikk: Agro Øre-Nese-Halsklinikk Skrevet

Dr. Roarson har siden første møtet med en komplisert nese som bestod av tidligere brudd, skjevhet, nytt brudd samt pustevansker som ikke var gjort noe med over et par tiår - brukt sin ekspertise til å forklare og avklare forventninger til meg som pasient.

Resultatet ble en nese jeg aldri har hatt så mye selvtillit over - og jeg kunne puste med nesen for første gang i livet!

Jeg har pga et aktivt liv vært mye borti leger og også pga jobb. Og kan med hånden på hjertet si at på Agro ØNH vil du fra første stund føle deg ivaretatt fra resepsjonen til Dr. Roarsons kollegaer.

Under operasjonen bruker de teknikker fra nyere forskning hvor pasientens ve og vel er i fokus. Jeg fikk velge å ikke være i narkose og var hjemme samme dag. I for- og etterkant følges man opp og man får også adekvat medisindosering (ikke sterke opiater) for plagene sine. Men det må sies at kirurgen var så fingernem at jeg ikke trengte mer enn Paracet i to dager, og var helt fin.

Jobbet med bandasje og har aldri følt meg så vel med meg selv. Selv mine foreldre da de så resultatet, lurte på hvorfor de ikke hadde tatt meg med til en lege som Roarson da jeg var ung. Kanskje hadde jeg hatt et annet liv, men nå er jeg så takknemlig for at det ble som det ble - fordi jeg da kom til Agro ØNH hos Roarson, Ann-Helen og øvrige flotte personale.

Høy grad av profesjonalitet og god tone.

Klinikk: Agro Øre-Nese-Halsklinikk Skrevet

Har hatt et inngrep grunnet kronisk bihulebetennelse. Som flykaptein var det betryggende og hyggelig å se at lege Roarsen med sitt team gjennomførte operasjonen på en profesjonell og hyggelig måte noe jeg kjenner igjen fra mitt eget yrke som pilot der gode gjennomførte rutiner danner grunnlag for et godt resultat.

Utrolig dyktig ØNH-lege

Klinikk: Agro Øre-Nese-Halsklinikk Skrevet

Det har vært en fryd og få være pasient hos Agro-ØNH v/ Robby Roarsen. Helt ifra første konsultasjon til begge bihule operasjonene jeg har vært igjennom hos klinikken, så har Robby vært en fantastisk person å få være pasient hos. Han er omsorgsfull og ekstremt dyktig faglig sett. Stor takk til øvrige ansatte og resepsjonen som alltid har funnet første ledige time eller ringt tilbake med en ny time dersom noen har avbestilt når jeg utålmodig har ventet på operasjon der jeg uansett hadde kort ventetid fra før av.

Jeg hadde kronisk bihulebetennelse i flere år som ga muskelsmerter i hele ansiktet samt skjev neseskillevegg. Takk for alle samtalene og kor-syngingen vi hadde underveis i operasjonene. Endelig er jeg på bedringens vei.

Anbefales på det sterkeste.

Flinke, hyggelige, kule folk

Klinikk: Agro Øre-Nese-Halsklinikk Skrevet

Robby Roarsen og hans team tar virkelig vare på deg, de får deg til å føle deg trygg og ivaretatt i en sårbar setting. En operasjon jeg grua meg til gikk smertefritt, og de fikk meg til å le underveis. Jeg kan trygt anbefale denne klinikken.

Veldig bra

Klinikk: Agro Øre-Nese-Halsklinikk Skrevet

På forkant av besøket var jeg rimelig nervøs for pågående operasjon . Jeg opplevde dog fort en atmosfære og profesjonalitet som gjorde meg roligere både før, under og etter operasjonen. Informasjonen var tydelig og der var lite å misforstå.
Alt i alt er jeg kjempe fornøyd.