Om vurderingeneSiste vurderinger av Kase Klinikken
Veldig bra førsteinnrrykk
Lege: Martin Nsubuga SkrevetJeg ble tatt i mot på en hyggelig måte, og legen var veldig informativ og tillitsvekkende. All informasjon ble gitt på en lettfattelig måte. Jeg spurte om det er han som skal operere meg når tiden kommer, og det virker trygt og greit. Jeg føler at det skal gå bra, og er ikke bekymret for dette.
Godt
Lege: Martin Nsubuga SkrevetRyddig og god kommunikasjon og informasjon om status på egen sykdom samt veien videre i behandling. Godt fornøyd så langt.
Faglig helt topp.
Lege: Martin Nsubuga SkrevetJeg fikk akutte smerter i venstre fot, og var litt stram i leggen. Dr.Martin vurderte det å forlenge Achilles slik at foten fikk mindre trykk på tåballen, enn å operere nerve. Alt var meget vellykket og jeg er smertefri. Kan annbefale Dr Martin på det beste til enhver som har behov for slik behandling. Terningskast 6.
Seriøs og troverdig
Lege: Martin Nsubuga SkrevetFølte meg godt ivaretatt, fikk gode forklaringer og behandling. Opplevde at han tok seg tid og var til stede for meg som pasient.
Ivaretatt og forstått !
Lege: Martin Nsubuga SkrevetJeg fikk god forklaring på hva som skulle gjøres . Meget behagelig ortoped og sykepleier ! Håper nå at resultatet også blir bra .