Om vurderingeneSiste vurderinger av Psykia AS
Kunnskapsrik og effektiv!
Lege: Thor Kvakkestad SkrevetHos Psykia as møtte jeg forståelse og oppklaring, etter å ha tatt kontakt for mine problemer. Ventetiden var ikke mer enn åtte uker, helt akseptabelt.
Etter grundig helsesjekk og samtale over flere timer, kunne han anbefale videre behandling.
Virket godt oppdatert innenfor forskjellig behandling, og anbefalte også viktige tilpassinger av dagliglivet.
Dette har truffet veldig godt, og på bakgrunn av dette har jeg nå et mer harmonisk liv, både privat og i arbeid.
Stor takk til Thor Kvakkestad, jeg føler meg sett, ivaretatt og fulgt opp på best mulig måte. Hyggelig og imøtekommende, verd hver krone!
Faglig dyktig og effektiv
Lege: Thor Kvakkestad SkrevetJeg var hos Thor Kvakkestad på en dobbelt time, for ny vurdering av videre behandling etter å ha vært på Dps og fått diagnose. Han oppleves som imøtekommende, effektiv og veldig faglig oppdatert. Gikk igjennom tidligere informasjon og relevante spørsmål i et imponerende tempo:)
Han stiller de rette spørsmålene, og går igjennom familieforhold og andre relevante ting under konsultasjonen. Ble enig om videre behandling med en gang, og opplever at informasjonen var bra og fikk også linker til veldig nyttig informasjon om diagnosen og det å leve med den.
Om det skulle være noe, er han så effektiv at det blir noe upersonlig og han går fort videre til relevante ting han vil igjennom. Men det oppleves ikke negativt i etterkant, bare en observasjon og det var uvant. Han tar høye priser, noe som kommer godt frem på nettsiden og underveis. Men opplever at det var verdt det, med tanke på hvor effektiv, grundig og bra ivaretatt jeg føler meg i etterkant. Og man slipper ventetiden i det offentlige..
Veldig godt fornøyd med videre behandling og planlagt oppfølging, og kan anbefale han på det sterkeste:)
Faglig sterk og seriøs
Lege: Thor Kvakkestad SkrevetKvakkestad er en psykiater som ligger helt i tet i Norge fordi han er oppdatert på den aller nyeste forskningen. Jeg anbefaler å bruke Kvakkestad fremfor de offentlige tilbudene på grunn av dette.
En Psykiater som redder liv!
Lege: Thor Kvakkestad SkrevetHadde vi hatt et flertall, like dyktige psykiatere som T.K. Så hadde antall selvmord og selvmordsforsøk i stor grad vært redusert.
Svært faglig dyktig og oppdatert lege
Lege: Thor Kvakkestad SkrevetDr. Kvakkestad er en usedvanlig dyktig, faglig oppdatert psykiater. Der offentlig psykiatrisk helsevesen har hatt lite eller ingenting å bidra med med tanke på korrekt diagnosesetting og behandling, tok det dr. Kvakkestad 2 x 2 timers omfattende og grundig undersøkelse og samtale å komme fram til diagnose og å igangsette behandling. Dette har resultert i betydelig bedring i livskvalitet og gjort det mulig å gå tilbake i full jobb. Anbefaler han på det sterkeste.