Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solum Legesenter DA
Effektiv, hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Per Ola Hogner Jahr SkrevetHar bare godt å si om Jahr. Han er dyktig i jobben sin, og det oppleves at han holder seg godt oppdatert på nye ting i feltet. Jeg opplever å bli tatt seriøst, og han bruker tiden sin veldig effektivt. Beste fastlegen noen kan ha!
Også veldig fornøyd med sykepleierne jeg har vært i kontakt med!
Jeg har derimot mindre gode opplevelser med enkelte helsesekretærer i resepsjonen. Jeg har opplevd at beskjeder stopper i skranken, at det blir tatt vurderinger som egentlig burde vært opp til legen og at det noen ganger kan være alt for vanskelig å få komme til legen.
Kunnskapsrik, kjempe hyggelig og effektiv
Lege: Per Ola Hogner Jahr SkrevetUten å overdrive så er dette verdens beste fastlege og hyggeligste fyr! Kan utrolig mye, tar deg på alvor og er super effektiv! Har ikke noe negativt å si, stoler 100% på at han gjør det beste for meg som pasient!
Dårlig tid og stresset
Lege: Casper Holmberg SkrevetVeldig hyggelig og sosial, men man må alltid vente lenge når man skal inn til time!
Kan bli mye bedre på å sende videre til spesialister og utredning når pasienten ikke får rett behandling.
Hjelpsom
Lege: Manoharan Manika SkrevetEndelig kom jeg til en lege som forstod min helsesituasjon. Har nå hatt Manika som min lege i mange år nå. Han har hjulpet meg og hørt meg fra første dag. Sender meg videre med en gang hvis det er det som trengs.
Trygg og god kommunikasjon
Lege: Manoharan Manika SkrevetJeg har alltid fått et svart fort tilbakemeldinger både ring og e-mail , godt kommunikasjon, hvis har noen skjedd han sendt undersøkelse meg videre engang, har vært godt opplevelser.
-Svært fornøyd
-Stedet er fin lokale