Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solum Legesenter DA
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Per Ola Hogner Jahr SkrevetJahr er en svært kompetent lege med menneskelige trekk. Han er forståelsesfull og støttende i krevende situasjoner. Han er ikke redd for å være tydelig i kommunikasjonen. Han er god kjent med andre spesialist funksjoner og er rask til henvise deg videre i hjelpeapparatet. Anbefales
Lett å få tak i og pålitelig
Lege: Adam Pietrzykowski SkrevetVeldig lett å få tak i Adam når det trengs og er rask med å komme fram til en løsning for problemene mine.
En av de sjeldne!
Lege: Per Ola Hogner Jahr SkrevetEr du så heldig og får Dr. Jahr som fastlege har du vunnet i lotto.
Føler meg alltid trygg hos, Jahr. Har alltid et smil og gjerne en vittig kommentar som får igang praten.
Oppdatert på medisiner og strekker seg ekstremt langt for at du skal få den hjelpen du trenger.
Eneste man kan utsette på Dr. Jahr er at du må bestille i god tid, men det sier seg selv når han holder den kvaliteten han gjør.
Veldig hyggelige sykesøstre på telefon og laboratorium på Holbergsgate legesenter også.
Trygg, flink og kunnskapsrik
Lege: Manoharan Manika SkrevetJeg har hatt mange leger som ikke har vært så flinke.
Men en dag byttet jeg til denne legen og jeg er overlykkelig over at jeg fikk han.
Han er dyktig, flink og utrolig kunnskapsrik.
Nå bruker de fleste i familien han og alle er like fornøyde.
At han til og med hører på meg og mine forslag som pasient er fantastisk.
Og han er rask med å henvise videre hvis han mener det er nødvendig .
Jeg var livredd for å gå til legen før, men nå går jeg med et smil om munnen.
Gruer meg ikke lenger og det er så deilig.
Tusen takk for all hjelp jeg har fått av deg.
Det skulle vært flere leger som deg.
Avvisende på det meste
Lege: Manoharan Manika SkrevetStyr unna, han avviser alle de tankene man har I forhold sykdom. Vil heller ikke skrive ut resepter som man har krav på. Undersøker ikke godt nok. Virker som at han ikke tar pasientene sine på alvor i det hele tatt. Jeg bruker ikke han selv, men var der med min bestemor på 70 år og den behandlingen hun fikk var nedlatende desverre.