Om vurderingeneSiste vurderinger av Uroklinikken
God kompetanse, hyggelige folk
Lege: Reza Zare SkrevetVeldig fornøyd med alle de ansatte ved klinikken. De viser god kompetanse innenfor faget samt et veldig omhyggelig og godt miljø.
Anbefales sterkt!
Erfaringsrik og trygg
Lege: Reza Zare SkrevetEr kunnskapsrik og nøyaktig, hører godt etter når pasient forteller om sine problemer, er spørrende og ønsker å få tilbakemelding om hvordan det har gått med behandlingen og medisinbruken, kan nås lett for konsultasjon. Alltid hyggelig og velmøtende.
Dr Reza Zare
Lege: Reza Zare SkrevetProfesjonell, kunnskapsrik ,omsorgsfull,tålmodig,ærlig kunne forklare ting flere ganger selv jeg fikk forklart en gang spurte jeg om igjen og om igjen om det samme. 😊Utrolig tålmodig person .Dyktig på sitt fag.
Anbefaler.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hold dere unna!!
Lege: Reza Zare SkrevetMitt livs verste opplevelse!! Utrolig dårlig service og informasjon. Kald og arrogant lege.
Dårlig oppfølging!
For all del aldri ring dem, gjør dere det så får dere plutselig en regning hvor de påstår at det er legekonsultasjon når det ikke er det. Spiller ingen rolle hva dere ringer for.
De prøver bare å ta pengene dine uten noe grunnlag.
Kjempebra lege!
Lege: Reza Zare SkrevetJeg har fått veldig god oppfølging, jeg har fått den hjelpen jeg har trengt på en veldig profesjonell måte. Jeg har blitt virkelig godt ivaretatt. Kan absolutt anbefales.