Uroklinikken

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer920 97 980920 97 9 ...
Veitvetveien 8 0596 Oslo

• Generell kirurg og urolog

Siste vurderinger av Uroklinikken

Hold dere lang unna!!!!

Lege: Reza Zare Skrevet

Vi hadde vår sønn på omskjæring hos Dr. Reza. Vi hadde en avtale klokken 15.30, men prosedyren begynte klokken 17.30, altså to timer forsinket. Da jeg spurte hvorfor det var forsinket, svarte personalet at legen var opptatt i operasjonsrommet. Selve operasjonen tok 20 minutter, men vi følte at vi ikke fikk tilstrekkelig informasjon om hva vi skulle gjøre etterpå.

Da vi kom hjem, la vi merke til at guttens bleie var fylt med blod, så vi oppsøkte umiddelbart legevakten. Derfra ble vi sendt med ambulanse til sykehuset. Det var en skremmende opplevelse, og som foreldre er vi bekymret for at opplevelsen ikke har vært bra.

Det virker som om omskjæringen utført av Dr. Reza ikke var vellykket, og vi er bekymret for mangel på tydelig informasjon. Vi håper på en bedre forklaring og oppfølging i etterkant av denne hendelsen.

Ikke gå dit!!

Lege: Reza Zare Skrevet

Ingen kommunikasjon, aldri svarer på tlf selvom man har avtale. 920 97 980.
Dårlig for de som trenger raskt behandling

Vi beklager at du opplevde situasjonen på denne måten. Vi håndterer over 100 henvendelser daglig, noe som naturlig nok fører til forsinkelser i svar og lengre ventetider. Klinikken vår er en poliklinisk klinikk og har ikke akuttfunksjon. Ved akutte tilfeller må man kontakte legevakten eller akuttmottaket på sykehuset. I gjennomsnitt har vi betydelig kortere ventetid enn sykehusene for polikliniske tilstander.

Det er urettferdig å uttale seg negativt om klinikken bare fordi man ikke fikk en rask time eller måtte vente på svar på telefon. Vi gjør vårt beste for å gi rask og effektiv behandling innenfor våre rammer og kapasiteter

Hold deg langt unna

Lege: Reza Zare Skrevet

Jeg omskjærte hos han, han tilbyr deg andre muligheter mens du ligger der og får snitt, jeg ble henvist av fastlegen og han ga meg ikke noe forberedelse eller no, jeg ble omskjært og fikk metallsting, de skulle gå av etter 2 uker, men de gikk av etter 1 mnd, hver gang jeg kontaktet per tlf/ gikk til han så fikk jeg faktura på 600 kr. Hold dere langt unna, om det er urolog eller omskjæring finn en annen til å gjøre det.

Vi beklager at du opplevde situasjonen slik. Våre operasjonsrutiner kontrolleres kontinuerlig. Pasienter kommer først til en preoperativ undersøkelse og får informasjon. De mottar grundig informasjon både på operasjonsdagen og postoperativt. Informasjon er også tilgjengelig på vår hjemmeside, uroklinikken.no..

Alle pasienter har mulighet til å komme til kontroll, men selvfølgelig må man betale for konsultasjonen og tiden som legene og helsepersonellet bruker.

Vond opplevelse

Lege: Reza Zare Skrevet

Ble tatt i mot på en kald og mekanisk måte, uten å bli informert tilstrekkelig. Kommunikasjonen mellom personalet foregår ikke på norsk. Ble plasser utenfor kontoret hans med døren på gløtt etter forundersøkelsene, ventet i 25 min mens legen satt og raslet med papirer.

Ingen forklaring på ventetiden, Dr. Reza oppleves uhøflig og arrogant. Gjør greit rede for sin faglige vurdering, men dettr fremstår forhastet og basert på dårlig grunnlag.

Ble behandlet så nedverdigende og ydmykende ved cystoskopi-undersøkelse, at jeg så meg nødt til å avbryte undersøkelsen, forlate legekontoret og søke hjelp et annet sted.

STYR UNNA denne legen!

Vi beklager at du opplevde situasjonen slik. Det er ubehagelig å høre hvordan du oppfattet det. Vi gjør vårt beste, men det er klart at vi ikke alltid kan møte alles forventninger. Vi har tatt din opplevelse og klage på alvor, og har forbedret våre systemer basert på tilbakemeldingene dine.

Kunnskapsrik

Lege: Reza Zare Skrevet

Svarer aldri på telefonen. Ringer dog tilbake, men etter noe tid. Samtaler personalet imellom foregår ikke på norsk, så man føler at man ikke får noe informasjon om sykdommen/problemet. Jeg som pasient føler at man bare blir sendt hjem med resept på nye medisiner etter hvert besøk, og ikke får en god samtale med legen om det aktuelle problemet eller sykdommen.