Om vurderingeneSiste vurderinger av Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi
Dårlig kundebehandling og kommunikasjon.
Lege: Maria Barøy Ræder SkrevetHun har sikkert mye kunnskap og er flink på det faglige, men kommunikasjonsmessig har hun mye å jobbe med. Jeg kom inn som en ung jente som var veldig lei meg for situasjonen jeg er i. Jeg opplevde på mange måter at hun ikke brydde seg eller tok hensyn til at problemer man går til hos hun er noe som påvirker mennesker på det høyeste, og som trengs å formidles på en omsorgsfull og forståelig måte med empati. Jeg opplevde at hun ikke hadde tid til å svare på spørsmål, og at de man stilte ble besvart på en støtende måte som ikke passer seg i dette yrket. Jeg kom gråtende ut fra kontoret hennes. Ikke bare på grunn av det medisinske, men også masse på grunn av måten det blir fortalt og formidlet på.
Profesjonell og hyggelig
Lege: Maria Barøy Ræder SkrevetMaria gjennomfører kontroller raskt og enkelt, uten at det er ubehagelig. Mye flinkere til å ta celleprøve enn enkelte andre er, så nå slipper jeg å være redd for det lengre. Hun er rett på, men på en god måte. Man føler at timen ble brukt godt, og at man blir godt ivaretatt. Positivt at hun forventer at begge parter kommer til timer som gjelder fertilitet og det å prøve.
Dyktig
Lege: Maria Barøy Ræder SkrevetGrei, ryddig og beroligende. Kan anbefale henne på det sterkeste. Hun tok seg god tid og forklarte godt underveis
Flink lege
Lege: Yngvild Skåtun Hannestad SkrevetJeg forstår ikke alle de negative innleggene. Jeg blir veldig godt ivaretatt av dr Yngvild. Rolig og behagelig.
(Og jeg er en ordentlig pyse)! Jeg skal fortsette til kontroll i tre år til, og er takknemlig for at jeg har en flink og rolig lege. Kontordamen er veldig hyggelig
Kald og lytter ikke etter
Lege: Yngvild Skåtun Hannestad SkrevetOm du ønsker å bli gravid, så er ikke Hannestad riktig gynekolog for deg. Hun hørte ikke etter på noe av det jeg sa, hun brydde ikke seg om bekymringene mine og hun fulgte meg ikke opp. Hadde flere timer med henne og hun utførte aldri noen av prøvene jeg ba om. Vi kastet bort over et år hos henne og hun fokuserte aldri på grunnen til at vi var der; nemlig at vi ikke ble gravide.
Ellers er hun kald og lite empatisk.
De i resepsjonen der imot er veldig hyggelige og behjelpelige.