Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Klosterhagen Legesenter Da
Faglig dyktig, lyttende og empatisk!
Lege: Hulda Birna Eiriksdottir SkrevetSvært engasjert, lyttende og jeg føler meg godt ivaretatt. Jeg er meget fornøyd! Rask til å henvise til mer spesialiserte leger/instanser.
Nedlatende
Lege: Hulda Birna Eiriksdottir SkrevetSannsynligvis en fin lege om man har en somatisk sykdom som dukker opp på prøver. Om man kommer med noe psykisk eller noe som ikke er rett frem nekter hun høre på hva du forteller om symptomer og sykdomsbilde. Meget nedlatende, avbryter og vil ikke høre etter. Sitter fast i gamle ideer om sykdom og forkaster godt dokumentert og anerkjent nyere forskning.
Meget dyktig lege
Lege: Hulda Birna Eiriksdottir SkrevetHar nå hatt Hulda som lege i over ti år. Har aldri hatt noe problemer med og bli henvist videre eller noe som helst
Meget flink lege syns nå jeg. Skal fortsette og ha hu så lenge jeg kan
Kunnskapsrik og hjelpsom
Lege: Amanda Jensen Einungbrekke SkrevetSvarer fort på henvendelser. Er hjelpsom og kunnskapsrik. Fantastisk fastlege for både små og store.
Flink
Lege: Amanda Jensen Einungbrekke SkrevetHun virker flink, kanskje overarbeidet men det er forståelig. Hun oppleves som empatisk og snill, hun er en som bryr seg.