Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Klosterhagen Legesenter Da
En fantastisk lege
Lege: Toril Thrana Rørå SkrevetKan anbefales....
Tar seg alltid god tid til meg som pasient, lytter og har evnen til å analysere.
Det skulle vært flere som Toril.
Vidunder!
Lege: Hulda Birna Eiriksdottir SkrevetDet er ikke ofte man har lyst til å gi legen sin en klem, men dette menneske vil jeg alltid klemme etter en time.
Hun lytter på den rette måten, hun lytter til deg og dine behov, noe som er utrolig godt. Hun bryr seg faktisk også virkelig om at du har det bra og vil gjøre alt som står i hennes makt for at du skal få det bra. Hun er faktisk en så god lege at jeg ikke bytter lege selv om jeg har flyttet til Oslo.
Ikke noe særlig respons
Lege: Johanna Heiberg SkrevetFøler jeg er min egen lege, leser på nettet hvis det er noe. Når jeg har hatt time hos Johanna Heiberg er det ingen respons å få, hun sier bare jaha..? Er ikke den som er ofte hos legen heller, men har små barn så må jo ta turen når det er nødvendig. Føler at hun ser på meg som en hypokonder..ingen god følelse. Skal prøve å bytte.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Johanna Heiberg SkrevetEtter å ha slitt med en rekke udugelige leger i flere år, har jeg endelig vært så heldig å få en helt fantastisk dyktig lege. Man blir trodd, tatt på alvor, man får lett tillit, god oppfølging, gode råd... alt i alt, så er dette en helt strålende lege, som også snakekr til deg som folk. Anbefales på det sterkeste.
Herlig lege
Lege: Hulda Birna Eiriksdottir SkrevetHadde henne en gang som erstatter og var kjempefornøyd! Dyktig dame som spør videre og følgte opp.