Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Klosterhagen Legesenter Da
Trygg, høy integritet og kunnskapsrik
Lege: Toril Thrana Rørå SkrevetEn fantastisk fastlege jeg har vært så heldig å hatt siden jeg var ungdom.
Hun er utrolig dyktig, trygg og tar seg god tid til deg og sin problemstilling.
En ener
Lege: Hulda Birna Eiriksdottir SkrevetJeg jobber i Helse og vet ikke om jeg liker legelisten, men den er her.
Hulda er den beste fastlegen jeg kjenner til. 100 % på pasienten sin side, det er ikke sikkert du får det som du vil, men det hun gjør er alltid til ditt beste.
Jeg stoler helt på henne både for egen helse og barna mine.
Dyktig lege
Lege: Toril Thrana Rørå SkrevetBryr seg om pasienten. Tar seg tid, gir en god forklaring. Følger opp på en god måte. Henviser videre ved behov. Som mann, kan jeg snakke med henne om absolutt alt.
Flott lege
Lege: Johanna Heiberg SkrevetOpplever Johanna som trygg, kunnskapsrik og erfaren lege, noe som er viktig for meg som pasient. Jeg opplever henne også som et godt medmenneske, empatisk og forståelsesfull, og føler alltid at jeg blir tatt på alvor.
Hun er det jeg forventer av en lege og litt til.
Tommel opp for jobben du gjør Johanna!
En av de beste
Lege: Hulda Birna Eiriksdottir SkrevetHulda kan mye og setter alltid deg i sentrum.
Hun velger ikke lette løsninger, men de som er best for deg. Det er ikke tilfeldig at hun er en populær lege for andre leger!