St. Olav Medisinske

St.Olavs gate 3 C 0165 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved St. Olav Medisinske

En lyttende og ærlig lege.

Lege: Trond Helge Orlin Skrevet

Jeg har hatt Trond Orlin som fastlege siden 2012. Da jeg først fikk han som lege studerte jeg på Vgs og sleit en del med langvarige forkjølelser og forskjellige luftveisplager, samt en intens ungdomstid. Trond tok seg nesten alltid tid til å lytte til mine problemer, og vi pratet gjerne i et kvarter. Det var veldig godt å kunne komme til en lege som tok seg tid til å forklare ting ordentlig med en genuin interesse for mine problemstillinger. Jeg anbefaler Trond Orlin på det varmeste.

Effektiv og imøtekommende

Lege: Henrik Lind Skrevet

Legen tar problemene alvorlig og sender henvisning raskt. Føler meg godt ivaretatt.
Lang telefonkø..

Forsker, ikke fastlege

Lege: Hans Arnkværn Skrevet

Jeg mener han er faglig sterk, men som fastlege er det like viktig at en har gode muntlige kommunikasjons-egenskaper, det er fraværende hos denne legen. Jeg tror han kan passe bedre til å forske eller undervise så kan han få benytte mer av sin skriftlige formuleringsevne.

Hyggelig og imøtekommende

Lege: Henrik Lind Skrevet

Hyggelig, trygg og imøtekommende lege. Sørger for at du føler deg sett og at du får den hjelpen du trenger. Veldig fornøyd.

Effektiv og omsorgsfull

Lege: Henrik Lind Skrevet

Jeg måtte bytte vekk Henrik fordi jeg flyttet fra Oslo, men om jeg kunne beholdt han hadde jeg gjort det. Han er effektiv når det kommer til problemløsing, kommer med gode svar og er omsorgsfull. Man føler seg tatt vare på.