Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Olav Medisinske
Effective but not particularly human
Lege: Finn Gunnar Strekerud SkrevetKnowledgeable and effective doctor, but more machine than human. My previous doctor, whom I changed because I moved, was equally knowledgable and effective but also a warm human being who took his time and enjoyed his work. As as result he was always running late for appointments. Strekerud is always on time. I guess you can´t have it all. (The personell at the clinic is very pleasant, the lady taking the blood samples is the best!)
Effektiv, kunnig och trevlig!
Lege: Henrik Lind SkrevetJag får alltid tid hos Henrik genast när jag behöver det. Han lyssnar på mig och tar mig på allvar och roar mig ner när jag ibland kan vara lite paranoid. Han hjälpte mig på nolltid då jag var sent ute med att skaffa malariamedicin till min resa, och han svarar snabbt och personligt över meddelande till mig gällande blodprov. Henrik passar väldigt bra för mig som är en kvinna under 30, har en väninna som också har börjat gå hos honom som tycker lika som jag.
Glemsk
Lege: Hans Arnkværn SkrevetEn syv åring må lide i to dager og vente på medisinen sin fordi hans Arnkværn glemmer å sende resepten til apoteket ttf påminnelse. Meget irriterende og uforsvarlig overfor pasienter.
Trygg og god oppfølging
Lege: Henrik Lind SkrevetHar vært hos ham et par ganger og har vært veldig fornøyd. Tar det man sier til etterretning og følger opp prøvesvar uansett, hvilket gir trygghet i at han faktisk har sett på de. Lett å bestille time på nett samt konsultere på "e-post" funksjonen de har.
Uengasjert
Lege: Hans Arnkværn SkrevetHar hatt ham som fastlege i fire år. Har vært en grei lege til mindre ting, eksempelvis sjekk av halsbetennelse, utslett o.l. Han svarer også kjapt på e-henvendelser, og er stort sett hyggelig.
I år ble jeg dessverre langtidssykemeldt over ni måneder, og opplevde at han sjelden husket hva vi hadde snakket om tidligere. Han fokuserte i hovedsak på hvor lenge jeg hadde vært sykemeldt fremfor situasjonen og mulige behandlingsløsninger, som nok har sammenheng med det at han ikke husket eller leste seg opp på historikken før timen. Han kritiserte også gjennomgående andre spesialister jeg var i kontakt med i løpet av året, det være seg min mors kreftlege, kirurgen som opererte skulderen min, eller psykologen jeg gikk til behandling hos. Jeg har vært fornøyd med samtlige av disse spesialistene, og opplever at det er viktig for han å fremme egne synspunkt fremfor å vurdere spesialistens eller pasientens innspill. I tillegg har det flere ganger vært feil med sykemeldingene, og ofte har han ikke skjønt hva jeg har ment når jeg har bedt han rette det. Han oppleves dermed lite løsningsorientert, lite lydhør og nokså arrogant.
Oppsummert: uengasjert, unøyaktig og nedlatende