Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Olav Medisinske
Ikke min type lege
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetVirker uinteressert og litt upersonlig. Liker mer den "bablete" typen. Kanskje grei for noen, men jeg liker en lege jeg kan prate mer åpent med.
Ikke bra
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetHadde Trond som fastlege i mange år. Feier dessverre ting alt for raskt bort. Dårlig lytter. Jovial person, men der stopper alt positivt. Styr unna! Legekontoret i sin helhet er også labert, sure sykepleiere, vanskelig og nå de på tlf osv.
Tar deg på alvor
Lege: Hans Arnkværn SkrevetEtter flere legebesøk er jeg svært fornøyd. Han tar seg tid til å høre etter, gjør grundige udnersøkelser, og er serviceinstilt. Vil anbefale han på det varmeste.
Manglende kunnskaper
Lege: Hans Arnkværn SkrevetDenne legen er sikkert ok om du trenger hjelp når du er forkjølet. Er du alvorlig syk får du lite hjelp og du må kontakte sykehus eller spesialist selv om du må ha hjelp. Han er også rotete og uerfaren, tar ikke ansvar og ringer deg ikke om du ber om det. Er alltid forsinket i tillegg og kontorpersonalet er kjent for å være lite serviceinnstilt. Veldig slitsomt når man er syk.
Vanskelig lege å få time hos
Lege: Finn Gunnar Strekerud SkrevetFlink Lege, men er helt håpløs å få time hos. Hvis du er syk, kan du ikke vente på time i tre uker. Du har en mulighet og det er å ringe 08.15 for hastetime.Da må du være tilgjengelig på telefonen akkurat da.