Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Olav Medisinske
Flott lege, vanskelig å få time
Lege: Finn Gunnar Strekerud SkrevetHar hatt Strekerud som fastlege i over 10 år og det eneste jeg har å utsette er at det er ganske lang ventetid for å få time. Det har ført til at jeg går andre steder halvparten av gangene. Det er imidlertid sjelden forsinkelser når du først er der, og han er en god og effektiv lege. Lytter og kommuniserer uten dikkedarer.
Hyggelig lege
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetHar hatt ham som fastlege en 5 års tid. Venter vanlighvis til det siste med å gå til legen. Vi har snakket mye om placebo effekten, dvs. han nevner det flest ganger. Kanskje har dette noe for seg i mitt tilfelle, siden alle symptomene forsvinner som dugg for solen etter et besøk hos ham. Om dette skyldes legens personlighet er vanskelig å si. Frisk uten medisin...hvem kan ønske seg noe bedre.
Kunne allikevel ønsket meg at han lettere henviste meg videre. Får følelsen av at det er økonomien som gjør at han helst ikke vil gjøre dette.
Kul type, men ikke en lege jeg ønsker å ha
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetJeg hadde vært hos han et par ganger tidligere, og det gikk greit. Han er en kul type som er veldig laid-back.. Det jeg kan si om meg er at jeg går ikke til legen hvis jeg absolutt ikke må.. Da jeg kom til han den siste gangen, forklarte jeg at jeg var deprimert og spurte om å få en psykolog, men ble avslått.. Som sagt, skal mye til for at jeg ber om hjelp.. Her er jeg, 19år gammel.. Han vet ikke mye om meg eller min historie. Men det jeg får til svar er " nei, det tror jeg ikke du trenger.. Det finnes mange andre som trenger det mer enn du.." (!) Han sendte med meg en bok om kognitiv terapi, og ba meg om å ta meg sammen, å legge problemene på hylla.. Ikke min type lege...
No-nonsense-lege
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetDa jeg hadde min første time hos Dr. Orlin hadde jeg vært dypt deprimert i en lang periode og hadde sterk angst. Jeg var livredd for å bevege meg ut av huset, men klarte å komme meg til legekontoret i en taxi. Trond møtte meg med smil og forståelse og klarte til og med å få meg til å le litt av situasjonen jeg var i. Jeg ser at hans rett-frem holdning nok ikke passer for alle. Om du ikke tåler direkte tilbakemelding, men heller ønsker en lege som er en omsorgsperson er ikke Orlin legen for deg. Han er kompetent og kjapp. Opplevde alltid å få den hjelpen jeg trengte. Om dette var prevensjonsmidler eller antidepressiva.
Det er sånn en lege skal være!
Lege: Finn Gunnar Strekerud SkrevetHar vært hos Strekerud en håndfull ganger nå, og har følgende å si:
Han er alltid presis, tar deg i hånden og ser deg i øynene både når du kommer og går. Han er forståelsesfull, hyggelig og lytter til alt du har å si uten å være dullete.
Føler at han tar meg alvorlig, selv om mine plager er av både fysisk og psykisk art, og til tider diffuse. Man må regne med et par ukers ventetid da.