Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Olav Medisinske
Fantastisk lege!
Lege: Finn Gunnar Strekerud SkrevetFinn er den beste legen jeg noen sinne har hatt, og han er like god på det psykiske som fysiske. Jeg har inntrykk av at det som regel er stor pågang på legekontoret, men har aldri opplevd det som problematisk. Det har eksempelvis vært enkelt å få time på dagen, dersom det har hastet. Legesenteret er flott, og kontorpersonalet og vikarlegene yter også god service.
God fastlege med god tilgjengelighet
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetMin fastlege gjennom mange år. God samtalepartner som ikke jatter med deg. God tilgjengelighet inkludert et godt laboratorium.
Vikarlege Kerosha
Lege: Henrik Lind SkrevetJeg ble satt opp på time til Kerosha og leste derfor hennes vurderinger. Jeg ble litt skeptisk etter alt jeg leste, men jeg opplevde henne stikk motsatt av hva flere skrev. Jeg føler jeg ble både sett og hørt, og fikk hjelp med det jeg trengte. Fikk også beskjed om å bare sende henne en melding dersom jeg skulle trenge noe mer. Jeg kom til time med psykiske utfordringer. Fikk et godt inntrykk av henne!
God fastlege!
Lege: Henrik Lind SkrevetHenrik er en god fastlege. Han er flink til å lytte, stiller spørsmål og han tar tak i "problemet". Raske tilbakemeldinger, og god kommunikasjon.
Vikarlege Kerosha Gonaseelan
Lege: Henrik Lind SkrevetDette var svært ubehagelig opplevelse. Jeg kom til legekontoret med en problemstilling og mens jeg forklarte ble jeg møtt med himlende øyner og et hånlig flir, noe som gjorde meg så nervøs at jeg ikke fikk lagt fram hele problemstillingen. Når jeg stiller spørsmål angående helsa mi, blir det møtt med et nedlatende svar som røper at hun ikke har lyttet til det jeg sa. Hun bruker et ubehagelig "du"-språk, hvor du som pasient opplever å bli fortalt at "du" ikke kan få hjelp. Jeg var allerede i en sårbar situasjon og det hadde tatt meg mange år å samle mot til å oppsøke legehjelp for problemet mitt. Når det blir møtt på en bagatelliserende måte, kunne jeg like så gjerne ha latt være å gjøre noe med dette.