Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter
Forferdelig lege
Lege: Naila Saddique SkrevetHun var sen over 30 minutter hver avtale om morgenen. Jeg tok blodprøve av henne. Men jeg fikk ikke resultatet på 3 uker. Til slutt sjekket jeg med resepsjonen at hun glemte å registrere testen min i systemet selv. Hun er ikke god i kommunikasjon også.
Gullstandarden for hvordan fastleger skal være
Lege: Jostein Berntsen SkrevetBerntsen har vært familiens fastlege i mange år. I løpet av den tiden har han vært legen gjennom små og ubetydelige sykdommer, til de alvorligste. Hver gang vi møter opp er han trivelig, profesjonell, hardt arbeidende og ustresset med et smil. Etter å ha brukt litt ulike fastleger i Oslo, kommer jeg nok aldri til frivillig å bytte fastlege. Han har utmerket oversikt over spesialister, når vi henvises til disse er spesialistene på minst like godt nivå som Berntsen.
Etter å ha lest noen av de negative anmeldelsene her, slår det meg at de har en forventning om at Berntsen skal være en nikkedokkelege som er enige med dem i alt. Det er han ikke. Dersom du dukker opp med noe som best betegnes med «vondt i viljen», vil du nok ikke få det du ønsker.
Men Berntsen er svært observant og har tidlig funnet svært alvorlig sykdom i familien, på tegn som mange leger nok hadde oversett. Og det er det viktigste.
Svært dyktig
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetEinar Bøhmer er uvanlig kunnskapsrik og hjelper deg i større grad enn andre leger. Vi er svært fornøyd med Einar som vår fastlege.
Ikke interresert
Lege: Kristine Selmer Solbakken SkrevetDårlig til å lytte på hva problemet er. Avbryter og virker irritert. Bruker kort tid. Gir ikke riktig hjelp. Virker ikke interresert i å løse problemet.
Flott lege!
Lege: Jostein Berntsen SkrevetOpplever Jostein som en fantastisk lege. Han stiller faglig sterkt i sitt yrke og tar de undersøkelsene som trengs for å komme til bunns i mine helseproblemer. Jostein spør også alltid hvordan jeg har det ellers. Han tar seg tid og hører på meg som pasient. Har bare gode erfaringer han.