Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter
Handlekraftig og trygg lege
Lege: Jostein Berntsen SkrevetByttet til Jostein fra Kristine Solbakken på husebyskogen, etter å ha hatt mange problemer jeg følte ikke ble tatt seriøst av sistnevnte. Jostein tok hånd om alle bekymringene mine med en gang og fikk meg henvist til de spesialistene som jeg trengte. Han lytter til alt jeg har å si! Har aldri vært så trygg på en lege før, samt min egen helse. Stoler på han med alt!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Lena Belstad SkrevetAlltid blid og lyttende. Tillitsvekkende. Føler jeg blir tatt på alvor og at hun følger opp i ettertid.
Dårlig
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetBurde ikke jobbe som lege. Klarer ikke å lytte til pasientene sine, og feier bort bekymringer som pasienten har. Jeg og samboeren har begge han som fastlege, og begge har opplevd det som ubehagelig å være hos han de få gangene vi har vært der.
Avvisende og uhøflig
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetJeg har aldri opplevd noe slikt før. Min fastlege er på ferie og dermed ble jeg satt opp hos Einar. Ønsket å bli henvist til en gynekolog etter flere måneder med helseplager. Han svarte "javel", og svarte med at undersøkelser kan bli tatt hos en vanlig fastlege. I 10 minutter måtte jeg forklare hvorfor det var viktig for meg å bli henvist og at jeg har slitet med store plager og smerter, men han var veldig avvisende og svarte med at jeg kaster bort tiden hans. Etter mye krangling godkjente han å henvise meg, men sa etter det at den mest sannsynlig skulle bli tatt i retur fordi det ikke var seriøst nok.
Skulle også ta opp et annet problem jeg hadde, men det ønsket han ikke å lytte til. Da svarte jeg med at det er 5 minutter igjen av samtalen. Igjen så tok han det overhode ikke seriøst, og ba meg komme tilbake en annen dag og la på røret veldig fort.
Utrolig skuffende og frustrerende, og jeg håper ikke flere må gjennomgå så mye trøbbel for å bli lyttet til.
Kunnskapsrik, men lite lyttende
Lege: Jostein Berntsen SkrevetVi byttet til Jostein Berntsen etter at vår fastlege sluttet. Han virker være kunnskapsrik og har mye erfaring, men jeg opplever han som lite lyttende og distansert. Jeg opplever ikke at han selv tar initiativ, men gjør det man ber om og at han heller ikke alltid husker å følge opp pågående saker. Mulig han har for mange pasienter, men det skulle ikke gå over den enkelte.