Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter
Dyktig og nøye
Lege: Jostein Berntsen SkrevetJostein er sympatisk og faglig oppdatert og tar seg alltid tid til å lytte, selv om han er forsinket. Han tar heller en test for mye enn for lite og har i tillegg en god dose humor.
Eneste negative er at det er vanskelig å få time uten å måtte vente et par uker hvis det ikke er kritisk.
Utrolig lite empatisk
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetDenne legen må styres unna. Han er ikke interessert i å hjelpe pasienter (ikke med respter, men med potensielt livsendrende problemer). Han har lite empati, er mobbende i tonen og snakkker ned til pasienten.
Han er også mindre tilgjengelig enn Kongen for den vanlige person.
Styr unna!
Overfakturerer og lite til stedet
Lege: Kristine Selmer Solbakken SkrevetLite forberedt, ikke ordentlig til stede, glemmer at jeg har to barn og diagnose/sykehistorikk. Hører ikke ordentlig etter og undersøker ikke grundig ved fysiske plager. Hun sendte fakturaer for timer som skulle vært dekket (svangerskapsrelatert). Måtte til slutt bytte lege da det toppet seg da hun dobbeltfakturerte en time jeg hadde til datteren min på 2 måneder. Hun mente jeg måtte betale for meg også (vanlig egenandel) fordi hun gav meg ett råd i timen om å også behandle meg fordi jeg ammer (for å unngå å smitte frem og tilbake). Mistet helt tillit til henne og legekontoret, som er lite imøtekommende når det gjelder klage.
Fullstendig kommunikasjonssperre og lite grundig
Lege: Naila Saddique SkrevetDette er en lege som ikke hører på pasienten, og gjerne stanser opp samtalen halvveis i pasientens setning og forklaring før man er ferdig. Dermed tar det veldig lang tid å forklare selv grunnleggende ting. Denne legen mer eller mindre sitter og rister på hodet og sier at slik er det ikke, og man ender opp med en debatt om alt før hun undersøker og motvillig innfinner seg med fakta. Tonen i samtalen er dårlig og misforståelser hyppige, gjerne fulgt opp med en syrlig kommentar basert på en misforstått situasjon. Hun tar ikke ekstra undersøkelse i form av prøver selv om diagnosen er "kanskje" på noe som skal medisineres i ukesvis. Besøkte henne bare fordi fastlegen er på ferie men neste gang blir den Volvat eller legevakten for dette er bare bortkastet tid.
Unprofessional
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetI booked an appointment because I had pain in my genitals. I told I knew I couldn't have chlamydia, but he just tested me for that. Of course the test was negative, but he didn't do anything else. After a week I was still having pain, so I sent him a message. He replied like 4-5 days later saying that he couldn't help me. The day after I got an invoice of 280kr for the message he sent me back. I also wanted to book an ultrasound for my chest, because I have gynecomastia and I need to check it every year. This guy didn't know what a gynecomastia is, and it was hilarious, he said he had to talk with his collegues about it and he would have let me know if he could book the ultrasound. I didn't hear anything from him, but today I got an other invoice of 1225kr for an ultrasound, but I didn't have it, either I didn't know I got the appointment. This guy is totaly unprofessional.