Husebyskogen Medisinske Senter

Sørkedalsveien 150 A 0754 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter

Viktigper

Lege: Einar Alexander Bøhmer Skrevet

Gidder ikke lese journaler og klarer da heller ikke å trekke logiske slutninger. Framstår unøyaktig og lat.

Empatisk og flink

Lege: Kristine Selmer Solbakken Skrevet

Solbakken er dyktig både faglig og i møte med pasienten. Hun møter en med respekt, lytter, og gir svært gode råd om videre behandling og hva en kan gjøre selv. Hun holder trygt i trådene i selv de mest komplekse helsetilstander. Anbefales helt og holdent.

Veldig flink lege

Lege: Naila Saddique Skrevet

Empatisk, hyggelig og dyktig. Behandlet mitt barn med stor respekt og vi sitter begge igjen med en veldig god følelse etter behandling hos Naila.

Dårlig kommunikasjon

Lege: Naila Saddique Skrevet

Føler jeg er nødt til å bytte lege nå dessverre. Helsesituasjonen min er kompleks og sammensatt, føler dessverre ikke at denne legen strekker til. Har en ovenfra-og-ned holdning, er forutinntatt og lite tålmodig. Henvisning til spesialist ble avvist pga manglende info, uten at hun anerkjenner det eller gjør noe mer med det. Sikkert en god allmennlege for mange, men kommunikasjon er alfa omega, om man ikke skal føle seg ydmyket når personen tross alt blir betrodd ens innerste svakheter.

Rasjonell, konsentrert og effektiv, men alltid lydhør og forståelsesfull.

Lege: Jostein Berntsen Skrevet

Husebyskogen medisinske senter er meget ryddig og vel organisert. Det aller meste fungerer sømløst og effektivt, fra resepsjonen til fastlegen, laboratoriet, og andre tjenester som ECG, vaksinasjoner etc., og oftest uten forsinkelser. Det kan være mulig å få time på dagen, men som oftest med korte frister.
Min erfaring, som 93-åring og pasient over lang tid, er at jeg også får den medisinske hjelpen jeg trenger, og kan få, hos denne fastlegen og det på en måte som for meg inngir tillit og en følelse av å bli tatt hånd om på en til enhver tid betryggende, men også rasjonell måte hvor hypokondriske tendenser ikke blir honorert.