Furuset Legesenter DA

Trygve Lies plass 5 1051 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Furuset Legesenter DA

Betalt for mye

Lege: Nargis Masood Khan Skrevet

Jeg skulle pga graviditet ha blåresept, dermed betale kun 80 kr for noen medisiner som jeg har betalt 310 kr for. Dette har jeg nå betalt ca 2000 - 3000 kr ekstra for på ett pr.

Hadde ikke en apoteker sagt noe så hadde jeg aldri blitt gjort oppmerksom på dette, men siden det har gått 6 mnd fra siste kjøp så får jeg ikke refundert pengene fra helfo heller.

Faglig dyktig og omsorgsfull lege

Lege: Nargis Masood Khan Skrevet

En lege som er oppriktig opptatt av sine pasienter! Tar seg tid og er grundig i sine undersøkelser! Legen oppleves som svært dyktig fagperson.

Lite interessert i pasienten

Lege: Nargis Masood Khan Skrevet

Dessverre sluttet Dr. Nore, som det var lett å holde en dialog med. Denne legen virker totalt uinteressert. Veldig skuffet etter første møtet. Svarer heller ikke på reseptforespørsler. Og å ringe kontoret har blitt helt umulig, da man stort sett treffer noen som sitter eksternt. Er ekstremt skuffet over hele kontoret. Det var et kjempefint legekontoret før, da Dr. Stokke, og senere Dr. Nore var der. Jeg har satt meg på venteliste et annet sted, da livssituasjonen min krever en lege som er til stede for pasienten.

Virkelig flink

Lege: Marcel Chabané Skrevet

Han har bredere kunnskap enn alle andre leger krg har vært hos før. Han kan alt uten å måtte slå det opp i pc-en slik som alle andre leger gjør. Den beste og sikreste legen jeg har vært hos hittil! Anbefales på fet sterkeste.

Kunnskapsrik, vennlig, seriøs...

Lege: Reza Amiry Moghadam Skrevet

Dr. Moghaddam er en kunnskapsrik, vennlig, empatisk og seriøs lege som tar pasienten sin på alvor og kommer med effektive løsninger. Anbefales sterk :)