Furuset Legesenter DA

Trygve Lies plass 5 1051 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Furuset Legesenter DA

Bortkasta tid og penger!

Lege: Nadia Bashir Skrevet

Værste legesenteret jeg noen gang har kommet bort i. Aldri tilgjengelig. Lege mener hun bare kan høre på en av sykdommene mine i hver time, selvom det er sammenheng mellom problemene mine. De tjener på timebestilling på SMS, og har aldri ledig time. Resepsjonistene betjener ikke, forventer at robotene skal gjøre all jobben for dere. Vi betaler skatt og vil opprettholde velferdsgoder og rettighetene våre som er vunnet gjennom lang tids faglig og politisk kamp. Orker ikke mer, bytter lege.

Vennlig, sympatisk, men litt rotete

Lege: Reza Amiry Moghadam Skrevet

Den greieste legen jeg har hatt noen gang. Den eneste som har ringt til meg personlig. Gjør stort sett jobben, sendte meg til relevante undersøkelser. Men kan være lite effektiv, jeg må gjenta påminnelsen opptil 2-3 ganger før han sender f eks resultatet av blodprøvene. Virker som han er presset av mye arbeid, skriver dessuten elendig og mangelfull norsk, altfor uklart for søknader, beskrivelser osv. Legesekretærene er tydeligvis flaskehalsen i systemet. Svært lite effektive, dårlig gjort mot gamle og syke som ikke greier å ringe osv. Du risikerer å ringe i flere dager før du kommer igjennom. Helt teit og sløvt når det gjelder f eks bet. av egenandeler, reg. av frikort osv.

Fantastisk lege som virkelig bryr seg om pasienten

Lege: Shalala Badili Skrevet

Jeg byttet til denne legen da jeg flyttet og hun hadde akkurat startet som fastlege så hun hadde ledige plasser. Kan ikke få rost denne legen nok! Hun lytter og kommuniserer på en god måte og viser sin kunnskap. Hun vil virkelig hjelpe pasienten og bruker sin profesjonelle og menneskelige kompetanse for å få det til. Hun gir deg god tid hvis du trenger det. Henviser med en gang det er behov og deler informasjon slik at man føler seg trygg på at hun vet hva hun gjør. Denne legen tar pasienten på alvor og gjør alt hun kan for å hjelpe.

Fantastisk!

Lege: Godwin Chimezie Onuegbu Skrevet

Tar imot deg med et smil, husker deg og har tid til den lille ekstra praten. Er det noe han er usikker på så ringer han en spesialist med én gang. Flott oppfølging og fantastisk god lege! Noe forsinket til tider, men han gir deg den ekstra lille oppmerksomheten og ser deg for den du er. Anbefales på det varmeste!

Veldig Flink

Lege: Godwin Chimezie Onuegbu Skrevet

Han er en veldig flink lege som bruke tid å sjekke ut hva som er galt med deg eller problemer i forhold til sykedomen.
Han bruker medisinsk kunnskap og empati.