Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Furuset Legesenter DA
Tok meg sjelden alvorlig
Lege: Marcel Chabané SkrevetHan virker alltid som om han har dårlig tid. Husker ikke/ser ikke på sykdomshistorikk. Er treg med å henvise til spesialister. Han er hyggelig nok, men jeg følte meg ikke godt ivaretatt. Det er policy på legesenteret at man kun kan ta opp en ting hver time. Har nå byttet lege og legesenter.
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Reza Amiry Moghadam SkrevetReza er virkelig en lege som stiller opp og lytter til deg. Faglig dyktig og gjør altid det beste for deg som pasient. Oppmuntrer når en trenger det. Virkelig godt medmenneske.
Anbefalles ikke
Lege: Marcel Chabané SkrevetChabane og furuset legesenter er ikke bra nok.
Chabane er redd for å henvise folk når han ikke forstår årsaken til sykdommen. Erkalæringene hans inneholder masse språk feil , og noen ganger skriver han på Dansk og ikke på Norsk.
Den mest useriøse legen jeg har møtt
Lege: Reza Amiry Moghadam SkrevetOg da mener jeg at jeg har møtt mange leger ila. mitt liv. Hatt han i 10 år, uten noen form for oppfølgning, ringer ikke tilbake når det haster, ofte borte fra, vanskelig å få akutt time på dagen hos han, ALLTID FORSINKET, og ikke har jeg ikke fått den hjelpen som jeg har krav på. Anbafales IKKE!
Definitift den værste
Lege: Marcel Chabané SkrevetIkke å annbefale byttet lege direkte etter første besøk hos lege på mange år,