Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Furuset Legesenter DA
Veldig Bra Lege
Lege: Nadia Bashir SkrevetNadia, er en dyktig lege. Hun tar pasienten seriøst, stiller riktig spørsmål, undersøker grundig, og kommer med riktige alternativer. Hun tar seg tid til å lytte, og forklare hva hun mener og tror etterpå. Hun er alltid blir, ikke dårlig tid, og alltid presis til sine timer ;) Jeg er fornøyd og anbefaller henne til alle.
The best!
Lege: Marcel Chabané SkrevetHe is my 2 year old kids fast lege. I go to him very often. He takes every matter seriously no matter how small. Always answers questions and puts our mind at peace. Very professional and caring and kind towards my kid.
Highly recommended!
Flink og omsorgsfull lege
Lege: Godwin Chimezie Onuegbu SkrevetJeg har Chime som min fastlege, og er veldig fornøyd med behandlingen og oppfølgingen jeg har fått hos han. Mine barn og min familie bruker han også som sin fastlege, og vi er alle fornøyde. Han gir oss god tid under konsultasjonene. Han er flink til å lytte, gir god behandling og er flink til å ringe og følge opp.
flink og dyktig lege..................
Lege: Godwin Chimezie Onuegbu SkrevetHei jeg har hatt smert i beina i flere år, og ingen min tideligere fast lege anbefaler meg eller send meg til spesialisten ( ortopedisenteret ) til behandeling. Det var utrolig behandeling og har flere behandeling timer i fremtida. Jeg er taknemlige for den god jobb Lege Chimezie har gjørt for meg.
Den beste legen vi ( familien min ) har hatt. Han behandler meg med respekt, ikke kritisere meg og han høre hva mitt problem eller sykdome osv. Han er fantastisk lege og faktis jeg anbefale til andre som fast lege.
God og omsorgsfull lege med god kompetanse.
Lege: Marcel Chabané SkrevetDette er en god og omsorgsfull lege med god kompetanse.
Han setter seg godt inn i problemstillingen/sykdommen til pasientene sine, og gjør nøye undersøkelser for å gi rett behandling.
Føler både jeg og familien min er godt ivaretatt hos denne legen, og kommer ikke til å bytte.
Selve Furuset legesenter kunne ha godt av en liten oppgradering, og de som tar telefonen/sitter i resepsjonen kunne vært mer imøtekommende