Furuset Legesenter DA

Trygve Lies plass 5 1051 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Furuset Legesenter DA

Dårlig oppfølging

Lege: Godwin Chimezie Onuegbu Skrevet

Virker tydelig uinteressert i å lytte, ringer ikke tilbake. Lover å sende henvisninger og sykemelding, må purre opp hele tiden.

den er beste legen får meg.

Lege: Marcel Chabané Skrevet

han var fastlegen min tidligere jeg er for nøyd med han . han er veldig bra lege
.når jeg snake med han fårstor med var andre. vi snake arabisk samen det er letere for meg.

Veldig diktig lege

Lege: Godwin Chimezie Onuegbu Skrevet

Det beste lege jeg har truffet siden jeg flyttet fra Tyskland. Han er diktig, oppdatert og omsørgful. Jeg er kjæresten min er fornøyd md ham.

Ikke så dyktig

Lege: Godwin Chimezie Onuegbu Skrevet

Har byttet fastlegge nå da Chime ikke virket særlig interessert eller dyktig. Etter en konsultasjon var han ikke helt sikker på hva slags medisin han skulle gi meg. Jeg kom selv med et forslag til medisinering som han slo opp i felleskatalogen. Etter å ha lest i 5 minutter var han enig i mitt forslag og skerv en e-resept.

Da jeg skulle på apoteket for å hente medisinen hadde han sendt resept på feil medisin. Prøvde da å ringe han på kontoret flere ganger uten å få kontakt med han. La også igjen tre beskjeder uten å bli ringt opp igjen.

Synes dette rett og slett dette er helt håpløst. Viser ikke noen som helst interesse for pasienten og har ikke peiling på hvilken medisin man skal ha

Super lege!

Lege: Marcel Chabané Skrevet

Super lege med meget god kompetanse innen medisin. Faglig flink og dyktig. Får til meget god kommunikasjon med pasienter. Du får time relativt raskt. En omsorgsfull lege som bruker tid på deg!

Service i skranken ok. Betal og forlat. Assistentene som tar prøver og lignende må skjerpe seg!! De ser og oppfører seg som amatører. Virker som om de diskriminerer deg på grunn av din bakgrunn. De burde være mer smilende og veiledende i forhold til hvordan man skal sitte/demonstrere på hva som skal gjøres/utføres.