Tynset legekontor og helsestasjon

Torvgata 1 2500 Tynset

Siste vurderinger av behandlere ved Tynset legekontor og helsestasjon

Snill.lytter. tålmodighet. respekt

Lege: Sarita Linnea Pal Stolsmo Skrevet

fastlegen har et lyttende øre. Mye tålmodighet. Respekt. Det spiller ingen rolle hva du føler. Føler at hun respekterer deg og prøver å forstå og hjelpe deg.

Arrogant

Lege: Katrine Gullestad Skrevet

Legen snakket til meg som om jeg skulle ha vært et barn, ganske oven-fra-og-ned type holdning opplevde jeg det som.
Fikk ikke noe ut av timen heller.
Ville ikke anbefalt denne legen til noen med mindre man trenger en sykmelding pga. influensa o.l

Empatisk og god oppfølging.

Lege: Linda Cathrine Brænd Skrevet

Legen er lyttende,godt oppdatert. Følger opp problemstillingene min med god utredning og behandling.Da legen flyttet praksis til nabokommune,fulgte jeg og mange fornøyde pasienter med henne til Tynset.

Trygg og imøtekommende

Lege: Ørjan Waldenstrøm Skrevet

Beste legen som finnes. Møter en akkurat der en er i livet, og gir trygghet .
Kunnskaps rik, og veldig god lytter. Føler en blir godt tatt vare på, og respekterer innspill som en måtte komme med.
Håper jeg får beholde denne fastlegen.

Ørjan er den dyktigste legen jeg har hatt, noensinne!

Lege: Ørjan Waldenstrøm Skrevet

Ørjan er en fabelaktig trygg, varm og god allmennlege, men vel så god på det alternative, kropp og sinn - noe som er en perfekt kombinasjon.

Han er en av de få som har satt seg inn i stoffskiftet - dette har jeg jo forstått gjennom årene at ikke alle leger har tatt seg bryet med, og dermed driver de med feilmedisinering.
Ørjan sørget for at jeg etter 10 år hos andre leger, fikk riktig medisin!

Han nøler heller ikke med å sende henvisning til spesialist om saker ligger utenfor hans viten.

Ørjan har aldri dårlig tid - han ser deg og oppfordrer gjerne til en lengre prat. Han forklarer på en forståelig måte, så en går der i fra litt klokere på hvordan ting egentlig henger sammen.

Jeg er en 1966 modell - pga en nakkeskade og diverse ringvirkninger i kjølevannet av det, så har jeg møtt en del leger gjennom årene.
Ørjan er den dyktigste og mest allsidige legen jeg har hatt, noensinne!