Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Atlaslegene
Kunnskapsrik og veldig god kommunikasjon!
Lege: Fredrik Alexander Amundsen Sletten SkrevetUng og veldig kunnskapsrik. Snakker til meg hele tiden, tar opp samtalen på mobil, har derfor øyekontakt under samtalen.
Ny lege
Lege: Fredrik Alexander Amundsen Sletten SkrevetNy fatlege og har hatt mange ledige plasser på en kort liste.
Kunne bli bedre til å lytte og bruke tid på å finne ut hva som egentlig er problemet.
Dyktig og tydelig
Lege: Helene Birgit Linnea Lindbäck SkrevetHun er klar og tydelig. Blir raskt henvist videre når hun finner noe alvorlig. Hun har vært helt fantastisk rett og slett. I tillegg er hun en sterk støttespiller og pådriver. Mye takket være henne går alt fint. veldig takknemlig. Kronisk syk, står i 100% jobb. Takket være en dyktig lege som liker at folk "gir litt gass".
Grundig, erfaren og pålitelig fastlege
Lege: Hans Halvard Tvedten SkrevetTvedten har vært min og familiens fastlege i 20 år, og jeg er svært godt fornøyd. Det er en ekstra trygghet i at han er spesialist i allmennmedisin, som er så et bredt fagfelt. Han er god til å lytte og er grundig. Vi har god dialog, og han finner gode løsninger. Kan varmt anbefales!
Hun følger opp 100% superbra.
Lege: Helene Birgit Linnea Lindbäck SkrevetVeldig fornøyd med henne som fastlege. Stoler 100% på henne.
Hun følger opp avtale.
Livet e herlig.