Lars Furuseth
Opplevde han som arrogant, lite i møtekommende, særlig når det gjelder psykiske problemer.Fikk time fort, så der var det jo greit.
Får kjapp time, er nesten alltid til tiden.
Liker at han er svært løsningsorientert og lyttende.
Ble psyk en gang og han tok det på like stort alvor som somatisk sykdom.
Han er dog ingen som duller og trøster, men det er ikke det jeg ønsker fra legen heller.
Har hatt han som fastlege i over 3 år og vært hos han 2 ganger mao ikke en som akkurat flyr ned dørene på legekontoret! Til tross for dette var han utrolig arrogant og avvisende og fikk meg til å føle meg som den hypokonderen. Synes han burde ut fra papirene/tidligere besøk skjønt at jeg ikke var en som oppsøkte lege uten grunn! Flere ting jeg reagerte på og har nå satt meg opp på venteliste for å bytte lege...
Er for så vidt høflig og lyttende, men tar allikevel ikke tak i ting. Tar noen blodprøver o.l og hvis de ikke viser noe, skjer ikke noe mer. Kunne vært grundigere og mindre avvisende etter min mening.
Furuseth er den beste legen jeg har hatt til nå. Han tar seg god tid og er meget flink til å følge opp pasienten når det trengs. Jeg følger meg godt ivaretatt og er ikke enig med dem som klager på sekretærene ved senteret. Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen på beskrivelsene som kommer fram her.