Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Atlaslegene
Dyktig!
Lege: Lars Furuseth SkrevetBruker god tid på hver enkelt pasient. Flink til å vidresende når han selv står fast , eller når det er behov.
Dyktig.
Lege: Helene Birgit Linnea Lindbäck SkrevetHer er nok opplevelsene delt. Kan være litt vanskelig å få en time, men når jeg først har fått en, kan jeg være sikker på rett diagnose og behandling.. HVER ENESTE GANG. Barna og jeg blir hos Lindbäck.
Overfladisk
Lege: Helene Birgit Linnea Lindbäck SkrevetJeg har aldri følt meg vel hos henne, gruet meg til å bestille time. Hun er korrekt, men overfladisk, hører ikke etter på det du forteller. Jeg måtte selv finne ut hva som plaget meg før jeg ble sendt videre, har heldigvis byttet lege.
Legen men ikke kontoret...
Lege: Hans Halvard Tvedten SkrevetOk lege, virker som en som tar seg god tid, selvom jeg stadig føler jeg snakker med veggen når jeg er der. Han lytter og fokuserer på pc skjermen når man er der.
Legekontoret derimot er dårlig, nevner da spesielt skranken... dårlig med andre ord.. tar litt vel mye ansvar, og mistet slik tiltro at jeg valgte å bytte legekontor..
Manglende oppfølging er min totale vurdering.
Kan bare si meg enig
Lege: Helene Birgit Linnea Lindbäck SkrevetKan bekrefte ord for ord vurderingene under, "Styr unna!"
Det er nøyaktig det samme jeg (og min familie) opplever.