Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søsterhjemmet Legesenter DA
Dyktig, trygg og imøtekommende
Lege: Trine Fredriksen SkrevetFøler at hun tar seg tid til meg som pasient. Forklarte alt hun gjorde og hva hun så under ultralyden. Vis jeg skal til en gynekolog eller ta ultralyd igjen anbefaler jeg Trine!
Dyktig Lege
Lege: Esben Storvand SkrevetVeldig flink og dyktig lege.
Føler seg godt ivaretatt.
Minimum av venting og utredning.
Profesjonell og effektiv.
Fylkets beste lege
Lege: Esben Storvand SkrevetFylkets aller beste lege, lytter, fikser, og ordner opp på no time, dessverre er det vannvittig med ventetid, opptil tre uker før man får time, det er ikke raskt nok når det virkelig brenner, jeg kommer definitivt tilbake dersom mirakelmannen får litt kortere ventetid
Svært godt inntrykk.
Lege: Kathrine Sørestrand Øye SkrevetKathrine Sørestrand Øye overtok som min fastlege etter at den forrige fastlegen min flyttet.
Har kun vært til en konsultasjon, men fikk et svært godt inntrykk av Sørestrand Øye.
God kommunikasjon, virker trygg og kunnskapsrik, følte at jeg ble tatt på alvor og fikk umiddelbar tillit til henne.
Skulle gjerne fortsatt å ha henne som fastlege, men har flyttet til en annen kommune og fått ny fastlege nærmere mitt nye bosted, fordi det blir for tungvint og langt å reise til Søsterhjemmet Legesenter.
Det er også svært vanskelig å komme gjennom på telefonen til legesenteret og jeg har blandet erfaring med noen av de som jobber i resepsjonen. Jeg forstår at det sikkert kan være en stressende jobb, men greier man ikke la være å være frekk og ufin mot pasienter, bør man nok finne seg en annen jobb.
Uten Byens for meg beste lege....
Lege: Esben Storvand SkrevetBegynte hos dr E.S den gangen han startet opp i Porsgrunn .Uten den hjelp han har gitt meg hadde alt gått veldig galt .Kan bare takke han fordi han alltid har hatt tid til meg .
Tar seg god tid og alltid hyggelig.
Et besøk hos han er som en god venn som du kan snakke alt.